Zabudnite na exotiku v podobe chia, acai či tamarila, na Slovensku máme rakytník, jednu z najcennejších potravín!

Táto diskusia patrí k článku: Zabudnite na exotiku v podobe chia, acai či tamarila, na Slovensku máme rakytník, jednu z najcennejších potravín!
Zabudnite na exotiku v podobe chia, acai či tamarila, na Slovensku máme rakytník, jednu z najcennejších potravín!

Práve v tomto období potrebujeme zvýšenú dávku vitamínu C, aby sme posilnili svoju imunitu na nadchádzajúce chladnejšie dni. Okrem citrusových plodov, ríbezlí a šípok, máme k dispozícii aj rakytník. Mnohí na tieto plody zabúdajú, hoci rastú na mnohých miestach Slovenska a vypestovať si ich môžete aj doma.

ivca7

caj sa pripravuje najma z listov, bobulky sa varit nemusia , staci ak ku listom vytlacime stavu z bobuliek. autor clanku si mal trosku viac nastudovat ohladom tejto dreviny, lebo nie je ani napisane, z ktorych casti rakytnika sa co pripravuje.