Aké sú riziká rýchleho chudnutia?

Táto diskusia patrí k článku: Aké sú riziká rýchleho chudnutia?
Aké sú riziká rýchleho chudnutia?

Za kultom chudnutia sa okrem množstva telesných a metabolických problémov skrýva v skutočnosti prítomnosť osobných a psychických problémov a frustrácií jednotlivcov. Takisto je tu prítomný i tlak okolia a nové trendy v stravovaní, výrobkoch či móde. Pozor na ne, chudnime radšej prirodzenejšími cestami!

smoula

tak v mladosti v puberte clovek skusa kadejake diety, tiez som si kedysi jednou pokazila travenie, zaludok, krce, katastrofa.

ancapanca

dietu som našťastie nikdy v živote nedržala...uprednostňujem normálnu stravu, neprejedanie sa a prirodzený pohyb

LenockaH

Neverím na rýchle chudnutie, či zaručené diety...za všetkým je tvrdá práca. Keď potrebujem 1 až 2 kg schudnúť (ako teraz pred letom :)) , tak viem, že musím obmedziť sladkosti a bielu múku a makať kardio aspoň 4 x do týždňa. Konečne je sezóna bicykla, ktorý milujem najviac

LucydB

rizika, no tak jedine co pri rapidnom chudnuti sa akurat zene moze nejako rozhadzat cyklus, nejaky ten jojo efekt a tak, treba vsetko s rozumom.

AAlenkaa

nikdy som nebola zástancom rýchlej diéty, radšej sa zdravo stravujem a pravidelne hýbem - momentálne je mojím najlepším spoločníkom kolobežka www.cyklospeciality.sk

Defcon

Prodiet nie je extremna ? A zhodit 11 kg za mesiac nie je extrem ?
Na druhej strane, prodiet su naozaj profici, chudnutie s nimi je drahe, ale efetivne, a tie ich jedlá aj ked je to chemia, su premyslene.
Vzdy je to bezpecnejsie a zdravsie chudnutie ako ked si clovek vymysli vlastnu dietu. A ma to bonus aspon u zien prevelky, a to ze chudnete tam, kde naozaj treba.
Ale aj tak , je to extrem.

SimaTrnovcova

Ja som napr prvy mesiac co som chudla, schudla 11 kg, co je si myslim dost rychle, no nijak extremne, proste dieta od profikov (co je projekt prodietix.sk), dalsie mesiace to uz samozrejme islo pomenej, ale obisla ma, kedze to nie je nic drasticke, unava, zmeny nalady, malatnost, natiahnutie pokozky a vsetky podobne "srandy". Takze ak vyberiete spravne sposob chudnutia, bat sa nemusite..