velke. okrem toho, ze zhodene kila s velkou pravdepodobnostou nabehnu naspat, tak to nie je dobre ani zo zdravotneho hladiska.
Aké sú riziká rýchleho chudnutia?
Tabletky na chudnutie - tonzes.com ja berem uz Green Barley viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
@AAlenkaa pekná kolobežka...tiež premýšlam, že by som si kúpila
tak v mladosti v puberte clovek skusa kadejake diety, tiez som si kedysi jednou pokazila travenie, zaludok, krce, katastrofa.
dietu som našťastie nikdy v živote nedržala...uprednostňujem normálnu stravu, neprejedanie sa a prirodzený pohyb
Rýchle chudnutie je dočasné, môže sa to rýchlo zmeniť a to treba mať na pamäti.
Neverím na rýchle chudnutie, či zaručené diety...za všetkým je tvrdá práca. Keď potrebujem 1 až 2 kg schudnúť (ako teraz pred letom :)) , tak viem, že musím obmedziť sladkosti a bielu múku a makať kardio aspoň 4 x do týždňa. Konečne je sezóna bicykla, ktorý milujem najviac
rizika, no tak jedine co pri rapidnom chudnuti sa akurat zene moze nejako rozhadzat cyklus, nejaky ten jojo efekt a tak, treba vsetko s rozumom.
nikdy som nebola zástancom rýchlej diéty, radšej sa zdravo stravujem a pravidelne hýbem - momentálne je mojím najlepším spoločníkom kolobežka www.cyklospeciality.sk
chudla som pomaly, pila som vela vody, jedla zdravo, chodila som behat a brala som piperin z nakupujzdravo
Za kultom chudnutia sa okrem množstva telesných a metabolických problémov skrýva v skutočnosti prítomnosť osobných a psychických problémov a frustrácií jednotlivcov. Takisto je tu prítomný i tlak okolia a nové trendy v stravovaní, výrobkoch či móde. Pozor na ne, chudnime radšej prirodzenejšími cestami!