Úskalia rýchleho chudnutia a ako chudnúť správne
Jojo efekt. V prvom rade je to už spomínaný jojo efekt. ...
Oslabená imunita. Ďalším vedľajším efektom príliš rýchleho chudnutia je oslabená imunita. ...
Hormonálna disharmónia. ...
Metabolické zmeny. ...
Naštrbená psychika. ...
Kožné problémy. ...
Nadváha a obezita. ...
Ďalšie problémy.
Aké sú riziká rýchleho chudnutia?
velke. okrem toho, ze zhodene kila s velkou pravdepodobnostou nabehnu naspat, tak to nie je dobre ani zo zdravotneho hladiska.
Tabletky na chudnutie - tonzes.com ja berem uz Green Barley viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
@AAlenkaa pekná kolobežka...tiež premýšlam, že by som si kúpila
tak v mladosti v puberte clovek skusa kadejake diety, tiez som si kedysi jednou pokazila travenie, zaludok, krce, katastrofa.
dietu som našťastie nikdy v živote nedržala...uprednostňujem normálnu stravu, neprejedanie sa a prirodzený pohyb
Rýchle chudnutie je dočasné, môže sa to rýchlo zmeniť a to treba mať na pamäti.
Neverím na rýchle chudnutie, či zaručené diety...za všetkým je tvrdá práca. Keď potrebujem 1 až 2 kg schudnúť (ako teraz pred letom :)) , tak viem, že musím obmedziť sladkosti a bielu múku a makať kardio aspoň 4 x do týždňa. Konečne je sezóna bicykla, ktorý milujem najviac
rizika, no tak jedine co pri rapidnom chudnuti sa akurat zene moze nejako rozhadzat cyklus, nejaky ten jojo efekt a tak, treba vsetko s rozumom.
nikdy som nebola zástancom rýchlej diéty, radšej sa zdravo stravujem a pravidelne hýbem - momentálne je mojím najlepším spoločníkom kolobežka www.cyklospeciality.sk
Za kultom chudnutia sa okrem množstva telesných a metabolických problémov skrýva v skutočnosti prítomnosť osobných a psychických problémov a frustrácií jednotlivcov. Takisto je tu prítomný i tlak okolia a nové trendy v stravovaní, výrobkoch či móde. Pozor na ne, chudnime radšej prirodzenejšími cestami!