neviem ale mna by asi ako posledne trapil nejaky placebo efekt. ved to je taky sok pre organizmus, ja by som asi odpadavala na kazdom rohu alebo by som bola strasne slabaa unavena.
Aké sú riziká rýchleho chudnutia?
Rýchle chudnutie, rýchly nábeh váhy späť. Bohužiaľ, málokomu sa to podarí udržať.
a takisto aj jojo efekt. vie sa to velmi rychlo vratit spat na povodnu vahu.
Je velmi pravdepodobny placebo efekt a hlavne ja ked som takto rychlo schudla tak som sa vobec necitila dobre, byvalo mi casto zle, dokonca som mavala castejsie aj zavrate.
Úskalia rýchleho chudnutia a ako chudnúť správne
Jojo efekt. V prvom rade je to už spomínaný jojo efekt. ...
Oslabená imunita. Ďalším vedľajším efektom príliš rýchleho chudnutia je oslabená imunita. ...
Hormonálna disharmónia. ...
Metabolické zmeny. ...
Naštrbená psychika. ...
Kožné problémy. ...
Nadváha a obezita. ...
Ďalšie problémy.
Úskalia rýchleho chudnutia a ako chudnúť správne
Jojo efekt. V prvom rade je to už spomínaný jojo efekt. ...
Oslabená imunita. Ďalším vedľajším efektom príliš rýchleho chudnutia je oslabená imunita. ...
Hormonálna disharmónia. ...
Metabolické zmeny. ...
Naštrbená psychika. ...
Kožné problémy. ...
Nadváha a obezita. ...
Ďalšie problémy.
velke. okrem toho, ze zhodene kila s velkou pravdepodobnostou nabehnu naspat, tak to nie je dobre ani zo zdravotneho hladiska.
Tabletky na chudnutie - tonzes.com ja berem uz Green Barley viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
@AAlenkaa pekná kolobežka...tiež premýšlam, že by som si kúpila
tak v mladosti v puberte clovek skusa kadejake diety, tiez som si kedysi jednou pokazila travenie, zaludok, krce, katastrofa.
Za kultom chudnutia sa okrem množstva telesných a metabolických problémov skrýva v skutočnosti prítomnosť osobných a psychických problémov a frustrácií jednotlivcov. Takisto je tu prítomný i tlak okolia a nové trendy v stravovaní, výrobkoch či móde. Pozor na ne, chudnime radšej prirodzenejšími cestami!