Inšpirovali ste ma, ten onglazz sa mi páči. Snáď to teraz stihnem do Valentýna zaobstarať...a keď nie, tak meniny koncom februára to istia :)
Aký bol Valentín? Darček pre Šebestovú vám vyrazí dych!
@LenockaH to je aký pekný darček
snáď si môj milý spomenie a ja tento rok tiež dostanem valentýnsky darček :))
zdravie
[forum.zdravie.sk
(forum.zdravie.sk)[zdravie]
[url=forum.zdravie.sk]
[url=forum.zdravie.sk]
To vyzerá užasne :) ja som od svoho drahého zase dostzala na Valentína takéto funkčné tričká na kojenie od kojo.shop a mega ma to potešilo, keďže radi chodíme aj s malým po rôznych výletoch a na toto som pozerala už dlhšie
ja som dostala na Vianoce krásny darček od manžela a detí - sklenenú plaketu s našou fotkou. Príde mi to ako skvelý nápad aj na valentýnsky darček onglazz.sk :) ja si dám ešte vyrobiť do spálne zo svadobnej fotografie
To ja som dlhé roky nemala komu kupovať Valentýnsky darček, tak teraz si to užívam a vždy sa snažím prísť s niečím origoš :)) naposledy som mu urobila radosť s touto sadou na guľky ;) www.angrybeards.sk Akože za dvacku úplne peckovný darček
My si kupujeme navzájom, ja väčšinou dostanem kvety a manžel kozmetiku, alebo fľašu niečoho , čo má fakt rád
Valentín je obľúbený sviatok všetkých zamilovaných. Niektoré páry ho bojkotujú s tvrdením, že lásku si treba vyznávať každý deň a nielen raz v roku, no iné páry využijú tento sviatok na to, aby prežili deň nabitý romantikou. Ako strávili sviatok zamilovaných Magda Šebestová, ale aj najkrajšia žena sveta?