a ešte kvalitna herna ortopedicka stolička, aby nebolel chrbat
Vynikajúce tipy na zdravé vianočné darčeky
Vidím, že nás je tu viacero takých prakticky zmýšľajúcich :D Namiesto romantiky tento rok tiež plánujeme investovať do čistenia fasády - cistime-fasady.sk .
My sme si napríklad dopriali taký spoločný darček, čistenie fasády z www.housepro.sk lebo už dlhšie sme nad tým rozmýšlali a nevedeli sme, že čo si dáme jeden druhému, tak sme to cvakli spolu :)
my sme detom kupili tento sedaci vak ala mickey mouse www.wegett.sk boli z neho nadšene. Akurát je teraz doma bitka, kto na nom bude sediet a kedy. Takže asi kupime ješte jeden :)
oblubena kozmetika alebo vona z notina
Ja by som chcela hodinky rosefield zo stránky www.24time.sk :) snáď sa dočkám
za mna je perfektným zdravým darčekom stolový mixér klarstein herakles :)))
Môj tip na super mixér je Vysokootáčkový kuchynský mixér orava rm-1000 s extra silným 1 000 W motorom, ktorý rozmixuje všetko a dokonca pripravuje jemné a chutné smoothie drinky ;)
Ja v poslednom case vyberam darceky podla darcekpre.sk
Najlepší zdravý mixér podľa mňa je Klarstein herakles 4g a je peckový :) Rozmixuje aj ľad, bylinky a aj tvrdé ovocie ;)
Aj vy patríte medzi tých, ktorí kupujú vianočné darčeky na poslednú chvíľu, lebo nevedia, čím svojich najbližších obdarovať? Portál ZDRAVIE.sk pre vás zozbieral niekoľko vynikajúcich tipov na zdravé darčeky pod stromček. Mnohým z nich by sa Vaša rodina a priatelia určite veľmi potešili.