Ja som mala na rozšírené póry z hristiny prírodnú protizápalovú pleťovú vodu a okrem stiahnutia pórov mi pekne vybielila pigmentové škvrny na lícach
Vek vám pridávajú nie len vrásky, ale aj rozšírené póry
nasej mamke - vek 54 - pomohla od rozsirenych porov matova kvetova voda bio-bachovky a teraz si ju dava ako podkladovu bazu pod make up a je spokojná lebo make up drzi cely den
aj sem to napíšem..neviem či sa to týka zrovna tejto témy ale viem že Ektoín proste regeneruje :) No ja mám skúsenosti s jednou kozmetikou Annemarie borlind konkretne rada naturoyale system biolifting..och..nikdy som nemala lepšiu kozmetiku.A to som len došla po známej krém a serum lebo jej to až tak nevonalo a par vzorie k tomu a neskutočná zmena..fakt je to že biolifting a nikdy nebola pleť taká vyživená a akoby napnutá ale hydratovaná..no báseň.Teraz sa chystám na LL regeneration radu od nich..je to podobné len lacnejšie..a neskutočne nádherne to vonia.Ešte viem o jednom vyrobku od nich..ale to je podznačka DADO SENS a ich Ektoín..to je v podstate naj čo je na regeneraciu zrelej pleti.Len tiež je to drahe...ako všetko v tejto dobe :/ članok o ektoine je na bioskin.sk v blogu bioskin...tam som sa o tom dozvedela
plet stači pravidelne čistit, masirovat a pomaha to i na vrasky
Blbosť, aj vo vysokom veku bez tých prípravkov može byť človek krasny
Blbosť, aj vo vysokom veku bez tých prípravkov može byť človek krasny
Okrem vrások, sú ďalším strašiakom žien rozšírené póry. Vekom, a najmä nesprávnou starostlivosťou, sa ich objem zväčšuje, čo sa nelichotivo podpisuje na celkovom vzhľade pleti. Tvár vyzerá nečistá a hlavne staršia. Možno však tento problém vyriešiť?