Neviete, preco mi maser odmietol spravit lymfaticku masaz? Len mi povedal, ze to nie je vhodne a basta. Tu sa zas pise, ze treba rozprudit lymfu.
Pozrite si VIDEO: Ako rozprúdiť svoju lymfu a vyhrať nad celulitídou?
diky zienky za doporucenia :) no urcite budem musiet nieco vyskusat, snad to i mne uz pomoze :D
Odporucam kavove peelingy, fakt to pomaha a vyrazne redukuje celulitidu, pokozka je viditelne krajsia, ja pouzivam od slovenskej znacky Pimp Your Body, su uplne top, trochu drahsie ale myslim, ze rovnako dobru sluzbu spravia aj lacnejsie.
Vieščo ja mám teraz tento notino. sk/collistar/speciale-corpo-perfetto-chladivy-gel-proti-celulitide/ a je super, pretože je aj chlaivý, takže je to príjemné v tom teple a pomáha :)
ahoj, mozes prosim nejaky krem proti celulitide doporucit? dakujem budem moc vdacna
Masáže naozaj na to pomáhajú... ked je k tomu nejaký krém proti celulitíde, tak sa to lepšie zapracuje do tej pokožky a pôsobí ;)
Dakujem, masaze nepraktikujem. Super by bolo keby mi to teda aj na strie trochu zabralo :)
Presne tak, masaž a najlepšie s nejaky pílingom, ja používam bodybescrub kávový píling. A zmiernilo mi to aj jemné strie na stehnách čo som mala takže spokojnosť.
Určite je dobré nejak pomasírovať miesta s celulitídou, a hydratovať, plus veĺa vody piť samozrejme:)
Ahojte, poradte mi prosim nieco, co pouzivate proti celulitide? Mne nic moc nepomaha, dakujem.
Celulitída je problémom množstva žien. Najviac však práve v lete, kedy by mnohé z nás rady vystavili svoje opálené telá na obdiv. Ale pomarančová koža od toho odrádza... Čo pomôže eliminovať tento nežiaduci vzhľad?