Pozrite si VIDEO: Ako rozprúdiť svoju lymfu a vyhrať nad celulitídou?

Táto diskusia patrí k článku: Ako rozprúdiť svoju lymfu a zbaviť sa celulitídy?
Ako rozprúdiť svoju lymfu a zbaviť sa celulitídy?

Celulitída je problémom množstva žien. Najviac však práve v lete, kedy by mnohé z nás rady vystavili svoje opálené telá na obdiv. Ale pomarančová koža od toho odrádza... Čo pomôže eliminovať tento nežiaduci vzhľad?

January

Neviete, preco mi maser odmietol spravit lymfaticku masaz? Len mi povedal, ze to nie je vhodne a basta. Tu sa zas pise, ze treba rozprudit lymfu.

Salamistka

Odporucam kavove peelingy, fakt to pomaha a vyrazne redukuje celulitidu, pokozka je viditelne krajsia, ja pouzivam od slovenskej znacky Pimp Your Body, su uplne top, trochu drahsie ale myslim, ze rovnako dobru sluzbu spravia aj lacnejsie.

linda996

Vieščo ja mám teraz tento notino. sk/collistar/speciale-corpo-perfetto-chladivy-gel-proti-celulitide/ a je super, pretože je aj chlaivý, takže je to príjemné v tom teple a pomáha :)

linda996

Masáže naozaj na to pomáhajú... ked je k tomu nejaký krém proti celulitíde, tak sa to lepšie zapracuje do tej pokožky a pôsobí ;)

alicazazrak

Presne tak, masaž a najlepšie s nejaky pílingom, ja používam bodybescrub kávový píling. A zmiernilo mi to aj jemné strie na stehnách čo som mala takže spokojnosť.

sonicka_sov

Určite je dobré nejak pomasírovať miesta s celulitídou, a hydratovať, plus veĺa vody piť samozrejme:)