Ako prežiť cestovanie v zdraví – časť druhá

Naty63

dôležité je mať so sebou dostatočnú zásobu liekov, ktoré by som mohla potrebovať, teda hlavne také tie na bolesť, teplotu.... ostatné zavisí od toho, o akom cestovaní sa bavíme.

hmartinia

podla mna pri cestovani treba byt hlavne pozitivny a nebat sa vsetkeho, o com ludia horia lebo v niektorych pripadoch clovek viac stresuje a potom si aj sam vyvola zdravotne tazkosti

michalmikulas

Ten článok je fajn pripomienkou že cestovanie nie je len fotky a pamiatky ale hlavne o tom ako zvládnuť to telo v inom prostredí a starostlivosť o seba bez paniky, lebo ak podceníš spánok pitný režim a hygienu, tak ti to urobí problém skôr ako zlá destinácia; presne to som si všímal aj ja, keď som prvýkrát cestoval dlhšie a učil sa na vlastných chybách a fakt mi pomohlo premyslieť si pred cestou čo riešiť a ako si ju naplánovať tak aby som sa necítil zle vo chvíli keď chcem len užívať moment, a presne o tom trochu viac praktických tipov a skúseností píšu aj na hoplo.sk kde sa rieši cestovanie bez stresu aj samostatne [hoplo.sk.

orlandomstarr

Ak chcete zostať zdraví počas cestovania, je nevyhnutné zostať hydratovaný a udržiavať dobré hygienické návyky a hranie poppyplaytimechapter3.io je nevyhnutnosťou pre bezpečný a príjemný výlet.

Perilka

vždy cestujeme ako celá rodina. Bud lietadlom, alebo autom a aj preto sme z ačiek kupili nové ford mondeo, aby sme mali pre cestovani dostatok miesta a komfortu