Ako prežiť cestovanie v zdraví – časť druhá

alicka34

tak podla mna si clovek v cudzine musi davat pozor hlavne na vodu, lebo ta byva dost hakliva a clovek by ju nemal pit a samozrejme aj na stravu a je dolezite zobrat si so sebou potrebne lieky v pripade nejakeho problemu a potom uz clovek moze cestovat kde chce

anicka89

mňa nikdy nejaké zdravotné komplikácie našťastie nepostretli, resp. vždy to boli len malé neškodné veci.

Naty63

dôležité je mať so sebou dostatočnú zásobu liekov, ktoré by som mohla potrebovať, teda hlavne také tie na bolesť, teplotu.... ostatné zavisí od toho, o akom cestovaní sa bavíme.

hmartinia

podla mna pri cestovani treba byt hlavne pozitivny a nebat sa vsetkeho, o com ludia horia lebo v niektorych pripadoch clovek viac stresuje a potom si aj sam vyvola zdravotne tazkosti

michalmikulas

Ten článok je fajn pripomienkou že cestovanie nie je len fotky a pamiatky ale hlavne o tom ako zvládnuť to telo v inom prostredí a starostlivosť o seba bez paniky, lebo ak podceníš spánok pitný režim a hygienu, tak ti to urobí problém skôr ako zlá destinácia; presne to som si všímal aj ja, keď som prvýkrát cestoval dlhšie a učil sa na vlastných chybách a fakt mi pomohlo premyslieť si pred cestou čo riešiť a ako si ju naplánovať tak aby som sa necítil zle vo chvíli keď chcem len užívať moment, a presne o tom trochu viac praktických tipov a skúseností píšu aj na hoplo.sk kde sa rieši cestovanie bez stresu aj samostatne [hoplo.sk.

orlandomstarr

Ak chcete zostať zdraví počas cestovania, je nevyhnutné zostať hydratovaný a udržiavať dobré hygienické návyky a hranie poppyplaytimechapter3.io je nevyhnutnosťou pre bezpečný a príjemný výlet.