Cudzokrajné parazity v matracoch?

Táto diskusia patrí k článku: Cudzokrajné parazity v matracoch?
Cudzokrajné parazity v matracoch?

Zdesenie, panika a v niektorých prípadoch aj hnus zaplavili slovenské domácnosti, keď sa pred pár dňami začala šíriť informácia, že naše domovy berú útokom cudzokrajné parazity. A rovno cez posteľ!

michal663

To je tak, keď si človek kúpi nekvalitný matrac vo výpredaji zo supermarketu. Aby bola cena taká aká je, muselo sa ubrať na kvalite materiálov, hustote a type peny a pod. Ak si chcete byť istí, že s vaši matracom sa toto nestane, prečítajte si tento návod ako vybrať matrac: forum.zdravie.sk v podstate výsledkom bude kvalitný výber. A pri kvalitnejších matracoch sa takéto veci nestávajú.

Karolinka1

aby som tomu predchadzala, tak si kupujem matrace, sedačky, postel a dalši makky nabytok iba od overeneho predajcu.

Alzbetka

Zdravim Vas mali sme kožojeda, je to fakt otrava... jeden postrek od tejto spolocnosti a mame pokoj. Tu pisu o tom clanok:www.dombezskodcov.sk diky pekne

TerkaBay

Niet sa čo čudovať, že sú matrace znečistené, ľudia na ne často nedbajú, v posteli jedia, pijú, trúsia a hlavne nie sú zvyknutí matrace pravidelne meniť. My máme kvalitný matrac, lebo sme zástancami toho názoru, že je to dôležité, s výberom nám pomohol aj skvelý konfigurátor www.drsleep.sk no nie je jedno ani to, na čom je matrac položený, dnes sú veľmi moderné dokonca postele z paliet no asi každý uzná, že položiť drahý kvalitný matrac na palety nie je pre jeho správne odvetrávanie asi úplne fajn.