Poradte mi nejaký dobrý matrac, penový, latexový, pružinový... Je toho na trhu veľa, ja by som potrebovala počuť vaše skúsensoti
Dobrý matrac
Pardón myslel som tento návod: www.barige.sk :D
Fuu ktorý matrac? Skôr odporúčam problematicku matracov tak v kocke naštudovať. Pozri tento návod ako vybrať matrac: forum.zdravie.sk je tak fakt úplne všetko. Po tomto si budeš vedieť vybrať
taktiež vegas odposrúčam, všetkými desiatimi :)
matrace vegas sú skvelé, špeciálne taštičkový, nie sú síce najlacnejšie, al niekedy si človek musí dopriať, najmä ak ide o zdravie
my kupujeme apis od agama centrum, boli sme si na nom polezat v obchode a je to parada, neodporucam akurat pruzinove, vlhkost pri spani sposobuje hrdzavenie pruzin a ochladzuje klby
tak ja som v decembri kupila nove matrace. pred kupou som asi 2-3 mesiace zhanala rozne info o matracoch, chodila po predajniach, hladala info na nete, citala rozne fora a skusenosti inych a jednoznacne som sa rozhodla pre matrace vegas. su super.
minule testovali matrace na STV2 v test magazíne.Pozri si to v archíve,výsledky boli zaujímavé.
znamy je cerstvo po operacii platniciek, (4mesiace) mal nejake urazy, ktore sa skoncili operaciou chrbta, tak si tiez zhanal novy matrac, bol v predajni Dormeo pozriet matrac Memory, aj ked zo zaciatku si nebol isty znackou dormeo z dovodu predaja cez teleshoping, nakoniec sa rozhodol vyskusat, a zatial je s nim spokojny, urcite za vyskusanie stoji