Príčiny nezdravého a rýchleho priberania na bruchu!

Táto diskusia patrí k článku: Príčiny nezdravého a rýchleho priberania na bruchu
Príčiny nezdravého a rýchleho priberania na bruchu

Všetci vieme, že príliš veľa kalórií a nedostatok cvičenia môžu viesť k priberaniu na váhe. Príčinou sú celkovo zlé stravovacie návyky a nedostatok fyzickej aktivity. V niektorých prípadoch však rýchle priberanie na váhe môže byť v skutočnosti príznakom zlého zdravotného stavu.

Karol112

Skús niečo tu:
-odkaz odstránený-
Mne tam admin veĺmi pomohol dal mi nejaký prášok ktorý mi potvrdil neskôr aj lekár. Takže pekná odbornosť :D

Dúfam že ti tam pomôžu :D
Pekný deň

meriM

Pre človeka, čo tu robí reklamu zdravej pečeni: aj keby to dokonale fungovalo a nebolo predražené, ako je na Vašich stránkach, nedocvaklo Vám, že takáto "marketingová" kampaň v diskusii rozumného človeka skôr odradí ako zaujme?

bibi 15

moji stari rodičia aj mama aj sestra ma volaju buchtička .pravdou je že mam 12 rokou ale so tlstá na bokoch.teraz si moja star mama urobila zo mna srandu o šírke mojich bokou .koždu noc plačem kôly tím srandám o mne .čo mam robiť .

kazinko

Je to o tom,že sa pečeň upchá tukmi zväčší svoj objem a následne začne ukladať tuk i na vnútornosti.A keď vyplní brušnú dutinu,začne ukladať tuk okolo pásu a vzniká pneumatika.Ak sa chceme tohoto problému zbaviť,musíme na to ísť spätne. Odmastiť pečeň,odstrániť vnútorný tuk,a potom vonkajší. Skrátka odbúrať tukové bunky,nie ich len zmenšiť,ale znížiť ich počet.Prípravky na chudnutie to nedokážu,mám to vyskúšané.Robí sa to pomocou pestreca info je na pestrec.sk . Rýchlo to nejde,je to v rozpore s metabolizmom a aj s výživou.Kto vám ponukne rýchle chudnutie,rýchlo aj odpojte zo svojej adresy,nakoľko vám bude vnucovať prípravky na odbúranie vody z tela a tukové bunky sa len zmenšia a neopustia telo. Pestrec to systémovo dokáže a naštartuje trávenie,vylučovanie tým,že začne odbúravať a čistiť pečeň od tukov.Pečeň zbavená tukov sa postará o kvalitu krvi a tá o všetko ostatné.

bilunka

Obezita začína poškodením pečene a keď si ju dáte do poriadku,váha pôjde dolu.Len to chvíľu trvá.Odmastiť pečeň od tukov pomocou pestreca a detoxikovať pečeň pomocou čierneho kmínu.Ja som sa dala na kúru ktorú ponúka zdravapecen.sk a nebanujem,Okrem toho som pomocou pestreca lepšie začala vyživovať pečeň,nakoľko obsahoje obrovské množstvo výživy a hlavne,nemá žiadne vedľajšie účinky.Prestali tlaky v bruchu,nenadúva ma a váha ide dolu.Teším sa na ďalšie úspechy.

Bulkovká.R

Pestrec a čierny kmín dokáže zázraky o tom som sa presvedčila. Už 11 kg od marca hovoria za seba a dávam si systémovo do poriadku aj pečeň.Sranda je,že som to našla na zdravej pečeni.Aká náhoda.Ale nie 11kg vody,ale tukov.Už mi spľaslo brucho a moc sa teším a aj sa lepšie cítim a vraj aj vyzerám.No počkám do marca,bude to rok a zase napíšem. Oplatí sa ja to už viem.

loptoško

Mňa nakopol tento článok nižšie,
zdravapecen
22.07.15 21:33
začal som od 1.8.2015 a chcem zmenu,už to takto ďalej nejde.
Dúfam,že vydržím,obezita je fuj.Ani neviem pri zhonoch,ako som sa k nej prepracoval.