Brit už má vo svojich granulach vajičko, takže dto davat nemusíš. Ale ak mu variš, kludne ho tam pridaj.
Aké vitamíny dostanete z jedného vajíčka?
vajíčko je dobré na srst. Granule, ktore su špecialne na lesklu srst ich tiež obsahuju. Psom to prospieva
netuším, ale ked osm minule čitala zloženie brit konzerv a granul, bolo tam vajičko. Takže pes a mačka to potrebuju
A tá lesklá srsť je kvôli bielku alebo žĺtku?
granule pre psa už vajičko obsahuju, Pes ma z toho lesklu srst. Takže niekedy ho pridam do varenej stravy. Ale čo som pozerala, tak niektore lepšie Brit grnaule už vajíčko obsahuju
psovi kupujem granule Brit a tam už je všetko. Iba ked mu varim stravu tak mu do toho pridavam lososovy olej
niektore granule už v sebe maju vajička, takže dodatočne sa davat nemusia. ja ale ked davam psovi varenu stravu, pridam mu do toho lososovy olej
psovi davaš vajíčka? k čomu je to dobre? Lebo ja nedavam, robim zle?
Varene vajcia. Len bielka. Zltka vyhadzujem. Super zdroj bielkovin, ked clovek cvici. Denne zjem 4
mam pocit ,ze hafani maju kvalitnejsiu stravu ako ludia - :)
Ako súčasť vyváženej stravy sú najmä slepačie vajcia mimoriadne výživnou súčasťou jedálnička, či už surové, varené alebo smažené. Viete, aké vitamíny poskytnú vášmu organizmu?