5 skorých príznakov, že vám štrajkuje pečeň

Táto diskusia patrí k článku: 5 skorých príznakov, že vám štrajkuje pečeň
5 skorých príznakov, že vám štrajkuje pečeň

Pečeň je životne dôležitý orgán, ktorý je nevyhnutný pre našu vitalitu a zdravie. Pomáha nám pri trávení potravy, zbavuje nás toxických látok a vstrebáva dôležité živiny, ktoré telo potrebuje na prežitie. Ako zistiť, že nefunguje správne?

zdenka34

Mne to začalo trávením a ťažobou.Na stránke -odkaz odstránený- som našla postup,ako pestrecom dať do poriadku trávenie,že na vine je pečeň.

lucia 851

Ja pestrec uzivam uz asi tri roky,pretoze,mam stale zvysene hodnoty,pretoze,uzivam antidepresiva a,prekonala som aj mononukleozu.Ale ze by mi ten pestrec pomohil sa beda vobec povedat.Kolko ho uz beriem a vysledky mam stale zle.Takze asi neaky extra zazrak to nie je.

S.Maslenka

Ja som vyskúšal kombinovať pestrec s čiernym kmínom podľa zdravej pečeni .Veľmi sa mi to osvedčilo. Pestrec regeneruje pečeňové bunky a kmín zbavuje telo všetkého nežiadúceho svinstva čo prijímame v potravinách,dýchame atď.Očista a regenerácia sa mi osvedčila a budem to robiť min.3x do roka.

maxík sp

Pestrec sa nemôže mlieť, po mletý je nanič. na -odkaz odstránený- je o tom článok,kde to vysvetľujú.

solitor

Pestrec treba užívať drvený nesmie sa mlieť mletý je neúčinný a zábar nie je na regeneráciu pečene.Dobre to vysvetľujú na -odkaz odstránený-