dietatko som dojčila mesiac, nemala som mlieko, dcera pila Sunar
Problémy mamičiek: Ako dojčiť hladné dvojčatá?
aj ma mlieko, tak kludne, ale ak mliečko nie je, tak deti vyrastaju na umelom. Lenže nie je to žiadna tragedia. Dnešne umele mliečka su na velmi vysokej urovni, su porovnatelne s materinskym mliečkom
ahojte, kamoška výlučne dojčila dvojčatá do 4,5 mesiacov, potom začala prikrmovať.
Dvojčata = dvojnasobny hlad. Aspon u nas to tak bolo. Všetko som kupovala double. A aj kde boli vačšie a kupila som im nejake detske chrumky, tak každemu jedno balenie, aby nebola ,,hadka,, :)
nemáš šancu dojčit to do syta. U dvojčat je logicke, že sa dokrmuju, alebo su od začiatku na umelom mlieku
podla mna je to nemožne. Tam musiš davat flašu s mliekom, inak to asi ani nejde
Erorinka, neexistuje slabé materské mlieko. Je normálne, že predpoludním obsahuje viac bielkovín a dlhšie zasýti a večer zas viac tekutín. Tak si poobede pýta jesť každú 1.5 hodiny alebo chce niekedy iba piť.
viete mi niekto poradit ktore mliečko davat babatku, ktore ma ešte len 3 tyždne? Ktore je najlepšie?
dojčila so jedno a neviem si predstavit dojčit dve deti. Mala som slabe mlieko, takže som synka neskor dokrmovala Sunarom. Moje mliečko mu už nestačilo
Davala som jednemu Sunar premium. Deti su inak uz velke, vyrastli obe uplne zdrave, len mi to bolo vtedy luto ze nemam dost pre nich.
Dojčením poskytujete svojim deťom tú najlepšiu možnú výživu, ale môže to byť problém, keď sa snažíte dojčiť dve deti naraz. Žiadne dve deti totiž nie sú rovnaké, dokonca ani dvojčatá. Frekvencia a čas sa môžu meniť.