Problémy mamičiek: Ako dojčiť hladné dvojčatá?

Táto diskusia patrí k článku: Problémy mamičiek: Ako dojčiť hladné dvojčatá?
Problémy mamičiek: Ako dojčiť hladné dvojčatá?

Dojčením poskytujete svojim deťom tú najlepšiu možnú výživu, ale môže to byť problém, keď sa snažíte dojčiť dve deti naraz. Žiadne dve deti totiž nie sú rovnaké, dokonca ani dvojčatá. Frekvencia a čas sa môžu meniť.

pehatahanka

aj ma mlieko, tak kludne, ale ak mliečko nie je, tak deti vyrastaju na umelom. Lenže nie je to žiadna tragedia. Dnešne umele mliečka su na velmi vysokej urovni, su porovnatelne s materinskym mliečkom

tammy

Dvojčata = dvojnasobny hlad. Aspon u nas to tak bolo. Všetko som kupovala double. A aj kde boli vačšie a kupila som im nejake detske chrumky, tak každemu jedno balenie, aby nebola ,,hadka,, :)

Moncici99

nemáš šancu dojčit to do syta. U dvojčat je logicke, že sa dokrmuju, alebo su od začiatku na umelom mlieku

petronneta

Erorinka, neexistuje slabé materské mlieko. Je normálne, že predpoludním obsahuje viac bielkovín a dlhšie zasýti a večer zas viac tekutín. Tak si poobede pýta jesť každú 1.5 hodiny alebo chce niekedy iba piť.

Erorinka

dojčila so jedno a neviem si predstavit dojčit dve deti. Mala som slabe mlieko, takže som synka neskor dokrmovala Sunarom. Moje mliečko mu už nestačilo

amelianov1117

Davala som jednemu Sunar premium. Deti su inak uz velke, vyrastli obe uplne zdrave, len mi to bolo vtedy luto ze nemam dost pre nich.