Trochu som sa tu v tom stratila :D
Bodnutie hmyzom
Musím zajtra ešte predtým povysávať, uvariť si nejakú bullshit polievku, dúfam, že nezabudnem. Keď to neprežijem, tak sa majte, sorry za všetko. ...A potom, po zhliadnutí časti Oggie a šváby, sa smútočný sprievod presunie do miestnej krčmy, kde bude párty pokračovať obvyklým spôsobom:-D
+Bohatier, nerob si starosti o mňa, rob si radšej starosti o tých 2000 sršňov, ktoré sa so mnou pravdepodobne zajtra stretnú. Neviem, či to stihnem zajtra, hádam pozajtra, ale ja im dám a ešte si to aj natočím. Oni vedia, že keď na mňa čo i len raz zaútočia (už teraz), tak pôjdu vieš kam?! Neviem, čo zajtra postíham:-) Ja neviem, či je to tou dobou alebo čím, toxicitou, ale môjho kamaráta uštipla včera (obyčajná včielka) a už má pravú ruku dvakrát väčšiu ako tú ľavú a vieš veľmi dobre a vieš veľmi dobre, čo si o tom myslia ľudia?! Ručné práce... Pepek nármoník. Ja viem, kde majú to hniezdo.
Môže sa u človek objaviť alergická reakcia na bodnutie včelou aj keď ju pred tým nikdy nemal?
Pag budu mi chybat tvoje komentare. :P
Mňa by mohol sršeň bodnúť len raz, vedel by, že je to jeho posledné bodnutie, v ruke by som ho rozdrvil na počkanie a krídielka by som mu vytrhol na jeden zug. S tým postojom k tým frajerom idem a ešte nikto z nich ramenáčov si na mňa netrúfol. Zajtra ich pôjdem provokovať ku hniezdu, kde ich je min. 2000 ks a som zvedavý, ktorý z nich sa ku mne aspoň priblíži. Ani jeden, viem to vopred!!! Wow. A ešte si to aj natočím na video:-D Malé ramenaté shity. Kill me, come on!!!
Ahojte vcera domna nabural velky srsen pocas bicyklovania a miesto vpichu mam tesne nad lavym okom. Pocitovo normalna bolest nic mi nebolo isiel som dalej a cca po 12 hodinach mi napuchla cela tvar sposobom ze som cez oci takmer nevidel:P (uz vdaka bohu vidim :D). Len ma zaujima ci som podla Vas "alergik" kedze som mal takuto reakciu (lebo bezne sa mi stava ze mi vleti pod tricko nejaka osa a ma ustipne aj 7x a mam to len trosku zacervenane). Dakujem. :))
fenistil a vybavené :-)
Parádnym prípravkom na zmiernenie svrbenia po uštipnutí a udezinfikovanie je super krémik od zalve.cz :) Nezdá sa to ale fakt to ide aj u atopikov bez ujmy :)
Uštipnutie hmyzom sa stáva v letnom období každodennou výstrahou. Bodavý hmyz akým sú včely, osy, sršne prípadne niektoré mravce môžu vážne poškodiť zdravie človeka.