Bodnutie hmyzom

Táto diskusia patrí k článku: Bodnutie hmyzom
Bodnutie hmyzom

Uštipnutie hmyzom sa stáva v letnom období každodennou výstrahou. Bodavý hmyz akým sú včely, osy, sršne prípadne niektoré mravce môžu vážne poškodiť zdravie človeka.

Pag

Musím zajtra ešte predtým povysávať, uvariť si nejakú bullshit polievku, dúfam, že nezabudnem. Keď to neprežijem, tak sa majte, sorry za všetko. ...A potom, po zhliadnutí časti Oggie a šváby, sa smútočný sprievod presunie do miestnej krčmy, kde bude párty pokračovať obvyklým spôsobom:-D

Pag

+Bohatier, nerob si starosti o mňa, rob si radšej starosti o tých 2000 sršňov, ktoré sa so mnou pravdepodobne zajtra stretnú. Neviem, či to stihnem zajtra, hádam pozajtra, ale ja im dám a ešte si to aj natočím. Oni vedia, že keď na mňa čo i len raz zaútočia (už teraz), tak pôjdu vieš kam?! Neviem, čo zajtra postíham:-) Ja neviem, či je to tou dobou alebo čím, toxicitou, ale môjho kamaráta uštipla včera (obyčajná včielka) a už má pravú ruku dvakrát väčšiu ako tú ľavú a vieš veľmi dobre a vieš veľmi dobre, čo si o tom myslia ľudia?! Ručné práce... Pepek nármoník. Ja viem, kde majú to hniezdo.

Pag

Mňa by mohol sršeň bodnúť len raz, vedel by, že je to jeho posledné bodnutie, v ruke by som ho rozdrvil na počkanie a krídielka by som mu vytrhol na jeden zug. S tým postojom k tým frajerom idem a ešte nikto z nich ramenáčov si na mňa netrúfol. Zajtra ich pôjdem provokovať ku hniezdu, kde ich je min. 2000 ks a som zvedavý, ktorý z nich sa ku mne aspoň priblíži. Ani jeden, viem to vopred!!! Wow. A ešte si to aj natočím na video:-D Malé ramenaté shity. Kill me, come on!!!

Bohatier

Ahojte vcera domna nabural velky srsen pocas bicyklovania a miesto vpichu mam tesne nad lavym okom. Pocitovo normalna bolest nic mi nebolo isiel som dalej a cca po 12 hodinach mi napuchla cela tvar sposobom ze som cez oci takmer nevidel:P (uz vdaka bohu vidim :D). Len ma zaujima ci som podla Vas "alergik" kedze som mal takuto reakciu (lebo bezne sa mi stava ze mi vleti pod tricko nejaka osa a ma ustipne aj 7x a mam to len trosku zacervenane). Dakujem. :))

Wiwiien

Parádnym prípravkom na zmiernenie svrbenia po uštipnutí a udezinfikovanie je super krémik od zalve.cz :) Nezdá sa to ale fakt to ide aj u atopikov bez ujmy :)