dajte si do poriadku pľúca!!! akupunktúra
Trápi vás alergia na peľ, prach, roztoče...?
Stopalerg je fajn, osobne sa mi alergia nejakym sposobom zmensuje, uzivam do 2-3 tyzdne v roku, kedysi 2-3 mesiace :D Ale ako hovorim, je super.
Rovnako ho pocas sezony uzivam, funguje mi uz tretim rokom, telo by si nan nemalo urobit protilatky, kedze ide o prirodne zlozenie, tak snad bude pomahat aj nadalej.
Tak cistice vzduchu.. hm, hlavne aspon 2x rocne cistite filtre, inak to moze mat opacny ucinok ako chcete a nepomoze vam ani stopalerg ani nic ine :D
Stopalerg je super, to mozem potvrdit. Este by som vsak v tvojom pripade porozmyslal nad pomocou techniky - nejaky cistic vzduchu a podobne, dnes sa to da kupit uz za par eur.
Vyskusajte stopalerg, mne ho minule odporucila, cca dva mesiace vzad sesternica ked sme boli na rodinnej chate, ked videla v akom stave som a to som teda naozaj extrem. Dala mi jedno balenie, kupila som hned aj druhe a odvtedy uplne vsetko ok :)
BRATISLAVA 16. mája (WBN/PR) – Pre každého alergika je nepríjemné, keď je ohrozený nie len vo vonkajšom prostredí, ale aj vo vlastnom byte. Všadeprítomný prach, roztoče a peľ dokážu znepríjemniť život na dlhú dobu. Čo spraviť preto, aby ste dosiahli maximálne čistého vzduchu vhodného pre alergika počas celého dňa? ...