Trápi vás alergia na peľ, prach, roztoče...?

Táto diskusia patrí k článku: Trápi vás alergia na peľ, prach, roztoče...?
Trápi vás alergia na peľ, prach, roztoče...?

BRATISLAVA 16. mája (WBN/PR) – Pre každého alergika je nepríjemné, keď je ohrozený nie len vo vonkajšom prostredí, ale aj vo vlastnom byte. Všadeprítomný prach, roztoče a peľ dokážu znepríjemniť život na dlhú dobu. Čo spraviť preto, aby ste dosiahli maximálne čistého vzduchu vhodného pre alergika počas celého dňa? ...

Stopalerg

Stopalerg je fajn, osobne sa mi alergia nejakym sposobom zmensuje, uzivam do 2-3 tyzdne v roku, kedysi 2-3 mesiace :D Ale ako hovorim, je super.

KristinaPal789

Rovnako ho pocas sezony uzivam, funguje mi uz tretim rokom, telo by si nan nemalo urobit protilatky, kedze ide o prirodne zlozenie, tak snad bude pomahat aj nadalej.

DankoMisur

Tak cistice vzduchu.. hm, hlavne aspon 2x rocne cistite filtre, inak to moze mat opacny ucinok ako chcete a nepomoze vam ani stopalerg ani nic ine :D

KukoP

Stopalerg je super, to mozem potvrdit. Este by som vsak v tvojom pripade porozmyslal nad pomocou techniky - nejaky cistic vzduchu a podobne, dnes sa to da kupit uz za par eur.

Peta4

Vyskusajte stopalerg, mne ho minule odporucila, cca dva mesiace vzad sesternica ked sme boli na rodinnej chate, ked videla v akom stave som a to som teda naozaj extrem. Dala mi jedno balenie, kupila som hned aj druhe a odvtedy uplne vsetko ok :)