Život bez detí

kajomija

no existuju aj taki karieristi, ktori proste deti neberu ako prioritu v zivote. ja osobne som rodinny typ, cize zivot bez deti si absolutne neviem predstavit.

Dienda

Podľa mňa u každého to príde tak nejako časom, postupne, najmä veľa ľudí nechce, keď už majú nejaký ten vek a svoje pohodlie.

Trilaen

Great Blog. The Best Wi-Fi SMS app is TextNow, which allows users to send unlimited text messages over Wi-Fi for free. It also includes features like group messaging, voice messaging, and multimedia sharing.

taziarka

je to asi len uhol pohladu. mam sestru, ktor tak isto nechce mat deti. je teraz single, lebo si nenasla niekoho s podobnym nazorom na deti ako je ona zatial, ale tak posobi stastne a vyrovnane

Van-ness

Ja si takisto neviem predstavit, ze by som deti nemala, ale tak niekto je mozno karierista, tak moze byt s takou predstavou v pohode.

stanka292

tak kazdy ma ine priority nastavene v zivote. ja osobne si to absolutne predstavit neviem, pre mna su deti zmyslom zivota. je to vsak kazdeho vec.

Rolko

Mi sme s bývalou manželkou o dieťa snažili 10 rokov,no neúspešne. Kvôli tomu sme sa aj rozviedli. Vždy to hodila na mňa,ale po vyšetreniach za zistilo, že ona nemohla mať. Škoda, ľúbil som ju... a aj po štyroch rokoch mi chýba. Súčasná partnerka má dcéru,ale už si žije svoj vlastný život,a za tie tri roky, čo sme spolu s jej matkou,ani raz tu u mňa nebola navštíviť aspoň svoju matku...Tak nechápem, prečo som smutný občas, že nemám deti, keď na rodiča kašlú. Pritom som sa tešil, že si vybudujeme spolu pekný vzťah, kamarátstvo,a tak... Mám 46 r., už nemám asi šancu mať dieťa. Naschvál som si vybral terajšiu partnerku,lebo má dcéru, tešil som sa na ňu,ale takto to dopadlo. No, čo už...