Čo spôsobujú niektoré potraviny v našom organizme

Táto diskusia patrí k článku: Čo spôsobujú niektoré potraviny v našom organizme?
Čo spôsobujú niektoré potraviny v našom organizme?

Človek žijúci v 21.storočí trpí ochoreniami, na vzniku ktorých sa nesprávna strava podieľa vysokým percentom. Až 60% ochorení je spôsobených dlhoročnou nesprávnou výživou. Čo je potrebné vedieť, aby sme tomu predchádzali?

Slaine

Dobrý deň. Naprosto úžasný článok. Neskutočne poučný. Ak sa možem opýtať a niekto bude vedieť, čo presne znamená ak sa niečo nestráví.

zdravapecen

Snažíme sa čitateľom poradiť a nič im neponúkame,len informácie a skúsenosti,aby nehľadali už dávno nájdené. Myšlienky hýbu svetom a sú silné,tak ako byliny Pestrec a Černucha ktoré ponúkame na našom webe.Veľa našim klientom pomohli a dnes vedia,že mať informácie a postupy v minulosti nemuseli sa dostať do stavov vážneho poškodenia pečene. zdravapecen.sk je život bez liekov.

RYBULKA

Áno skvelý článok od zdravapececen z 11.07.15 12:36.Ja si od nich objednávam aj pestrec a aj čierny kmín,ten je dobrý na detoxikáciu čriev okrem iného.Majú to komplexne zvládnuté,čo ma presvedčilo.Pečeň a trávenie.Ak je v poriadku pečeň,potom sa nemusíte obávať ničoho.Ten slogan čo používajú,zdravá pečeň = život bez liekov je pravda.

bolenka

Jedlo nás zabíja:Prečítala som si tento článok,nižšie :::zdravapecen
11.07.15 12:36
Ak som to pochopila dobre,tak malé množstvá ale výdatné na výživné látky , aby sme si nezodrali tráviaci systém.A udržiavať filter-pečeň v dokonalom stave,nakoľko starne a má z roka na rok menší výkon.Od pečene sa odvíja všetko.
Myslím,že to skúsim,robiť tak,ako to radia na zdravapecen.sk ,ale chce to aj širší záber ohľadom stravovania.Volala som tam a dali mi celkom dobrý návod a ani nie finančne nákladný.Ale najskôr ako začnem,musím si detoxikovať pečeň,mám aj nadváhu ca asi 13 kg. Idem na to,niečo ma muselo osloviť,moja pohodlnosť je hrozná.

zdravapecen

zdravapecen pre Cliattsi:
Pokiaľ je záujem z vašej strany o konzultáciu, stačí nás kontaktovať na zdravapecen.sk.Je to bezplatné.
Venujeme sa zdravotným problémom s pečeňou.Od nej závisí vaše celkové zdravie.
Pečeň je vstupná brána vášho zdravia.
zdravapecen.sk

Cliattsi

Ahoj, tak by ma zaujímalo, ako vyzerá tvoj priemerný deň, čo skonzumuješ. Pestrec to poznám. Nepýtam sa ťa zo srandy ale preto, že by som chcel zmeniť stravovacie návyky a vypočuť si predtým nejakú radu, lebo už som toho čítal veĺa ale zaujímaš ma ty, lebo zrejme máš väčší prehľad a z toho bude vyplývať aj tvoj jedálniček :-)

zdravapecen

Potraviny ktoré prijímame a vložíme do úst nás zároveň zabíjajú.Každou potravou si skracujeme život.
Nie je to žart.Záleží len na tom,aké sú kvalitné. Veľmi sú dnes v móde biopotraviny.Sú však bio? V tele máme tri dôležité filtre.Pečeň,obličky a pľúca.Všetky tri ovplyvňuje pečeň.Ak potravinami poškodíme pečeň,za pár rokov sa to prejaví na žlčníku,obličkách i pľúcach.Nastane zlé trávenie,to zapríčiní zlé vylučovanie a v črevnom trakte v jeho záhyboch sa nám začnú ukladať látky,ktoré po jedle do 24 hodín musia telo opustiť.Hlavne v hrubom čreve.Naše orgány ktoré sa podieľajú na spracovaní potravy majú určitú životnosť. Mali by vydržať 120 rokov. Len že dnes sme odkázaný prijímať viac potravy a častejšie ako kedysi.Je to preto,lebo pokles vitamínov,minerálov,antioxidantov, stopových prvkov a nenasýtených mastných kyselín,čo je päť P pre naše zdravie,je alarmujúci.Pre tento pokles sme odkázaný prijímať na objem väčšie množstvo potravín.To je fakt,ktorý nám skracuje život.Potravu ktorú sme mali skonzumovať za 120 rokov skonzumujeme objemovo za 70 rokov a naše orgány doslúžia.Zoderieme ich.Hlad vzniká v hlave,nie v žalúdku.Ak telo dostane päť P už v texte spomínané,nevykazuje hlad,aj keď je žalúdok prázdny.
Ak dokážeme napríklad pomocou Pestreca a Černuchy udržať pečeň v dobrej kondícii,ona sa postará o kvalitu krvi nášho paliva.To je veľmi dôležité,nakoľko krv zanesie výživu do každej bunky.Je to presne ako u auta.Pri každej servisnej údržbe meníme filtre a olej.My ich musíme čistiť tiež a oni sa postarajú o to, aby náš život bol plnohodnotný.
Aký je recept?
Jednoduchý.Konzumovať potraviny s obsahom výživných látok päť P,v malom množstve veľa výživy,čistiť filtre častejšie ako to robili naši rodičia cestou pôstu raz ročne.
Dôvod je jednoduchý.Prijímame viac škodlivých látok v potravinách,kozmetike,životné prostredie,nové baktérie a vírusy,zlý životný štýl,rôzne neduhy novej doby drogy,alkohol,stres.
Na jednej prednáške o stravovaní bol publikovaný pokus na troch skupinách kráv.Vedci prvej skupine dali možnosť konzumovať potravu kedykoľvek,druhej skupine dva krát denne a tretej raz denne a každý siedmi deň hladovku.Po rokoch zistili,že na dojivosti sa to neprejavilo,ale tretia skupina čo dostávala najmenej potravy sa v priemere dožila najdlhšie.
Cesta je jasná.Údržba filtrov,prijímať menšie množstvo ale výdatnej potravy s obsahom päť P.Tak si skvalitníme a predĺžime náš život a ušetríme tráviaci trakt,ktorý nám bude slúžiť dlhšie.