Sexuálna orientácia

Marosko-n

Dá sa stým žiť ako normálny človek. Saxualna orientácia je určená poruchou DNA. Občas sa popletie stavba DNA.
Človek keď zabudne na sex, alebo si ho odmyslí a nechce byť sám, hľadá si priateľa na cestu životom, aby sa mál s kým porozprávať, potešiť pri vínku,čaji
A ak sú si vzájomne užitočný, tak vznikne aj duchovné puto Láska, manželov, priateľov ,kamarátov, láska ku zvieraťu, k určitrým veciam, prírode atď.
Idol zmyslu sexu v živote je najmä v tejto pomýlenej dobe a nenapĺňa dušu človeka.
Tak ako hluchý ide po ulici, a nik nevie ,že je hluchý, nerozoznať to, tak ani ľudi so sexualnou poruchou je ťažko rozoznať medzi ľuďmi, pokiaľ t chorobne nedávajú najavo dúhovými farbami.
Viete si predstaviť koľko rôzných zástav, oblečení, namaľovaní by bolo na ulici, koncerte, keby každý postihnutý- chorý na niečo si dal na seba iný znak .
Bol by to horor, a už by nebolo Homo sapiens !!!!!!
Preto každý človek patriaci do ľudskej spoločnosti sa má ku Homo sapiens čo naj viac podobať - prispôsobovať sa k dokonalosti. To je jeho úloha v tomto živote. Boh a Ježiš Kristus.

Mirka2457742

Vyliečiť sa z homosexuality nedá. Treba to prijať ako fakt. Som aká som a nedokážem to zmeniť. Nikdo a nič ma nezmení...Treba to prijať.

Janka35689653

Z homosexuality sa ešte nikdo nikdy!! Nevyliečil. Nedá sa to. Iba človek začne ju skrývať pred okolím....Tepli sú vždy tepli. Aj ja som...Nedokážem to zmeniť. Nikdo má z toho nevylieči. Nedá sa to. Celoživotný problém. Treba to prijať. Inak sa nedá žiť! Len prijať to.

Culak Valerian

Svedectvo uzdravenia z homosexulity mi duchovnu pomoc poskytla Linka Valentin a OZ Rieky.Gmail.Valerian.Culak@Gmail.com

Culak Valerian

Svedectvo uzdravenia z homosexulity mi duchovnu pomoc poskytla Linka Valentin a OZ Rieky.Gmail.Valerian.Culak@Gmail.com

Jakub Patak

Džubinec si svoju skutočnú sexuálnu orientáciu vôbec nemusí uvedomovať alebo sa podľa svojej skutočnej sexuálnej orientácie vôbec nemusí správať. Paták s akoukoľvek sexuálnou orientáciou si tiež môže zvoliť sexuálnu orientáciu.

Sexuálna orientácia sa nesmie zamieňať so sexuálnou identitou a sexuálnym správaním.