Dá sa stým žiť ako normálny človek. Saxualna orientácia je určená poruchou DNA. Občas sa popletie stavba DNA.
Človek keď zabudne na sex, alebo si ho odmyslí a nechce byť sám, hľadá si priateľa na cestu životom, aby sa mál s kým porozprávať, potešiť pri vínku,čaji
A ak sú si vzájomne užitočný, tak vznikne aj duchovné puto Láska, manželov, priateľov ,kamarátov, láska ku zvieraťu, k určitrým veciam, prírode atď.
Idol zmyslu sexu v živote je najmä v tejto pomýlenej dobe a nenapĺňa dušu človeka.
Tak ako hluchý ide po ulici, a nik nevie ,že je hluchý, nerozoznať to, tak ani ľudi so sexualnou poruchou je ťažko rozoznať medzi ľuďmi, pokiaľ t chorobne nedávajú najavo dúhovými farbami.
Viete si predstaviť koľko rôzných zástav, oblečení, namaľovaní by bolo na ulici, koncerte, keby každý postihnutý- chorý na niečo si dal na seba iný znak .
Bol by to horor, a už by nebolo Homo sapiens !!!!!!
Preto každý človek patriaci do ľudskej spoločnosti sa má ku Homo sapiens čo naj viac podobať - prispôsobovať sa k dokonalosti. To je jeho úloha v tomto živote. Boh a Ježiš Kristus.
Sexuálna orientácia
Vyliečiť sa z homosexuality nedá. Treba to prijať ako fakt. Som aká som a nedokážem to zmeniť. Nikdo a nič ma nezmení...Treba to prijať.
Z homosexuality sa ešte nikdo nikdy!! Nevyliečil. Nedá sa to. Iba človek začne ju skrývať pred okolím....Tepli sú vždy tepli. Aj ja som...Nedokážem to zmeniť. Nikdo má z toho nevylieči. Nedá sa to. Celoživotný problém. Treba to prijať. Inak sa nedá žiť! Len prijať to.
Džubinec si svoju skutočnú sexuálnu orientáciu vôbec nemusí uvedomovať alebo sa podľa svojej skutočnej sexuálnej orientácie vôbec nemusí správať. Paták s akoukoľvek sexuálnou orientáciou si tiež môže zvoliť sexuálnu orientáciu.
Sexuálna orientácia sa nesmie zamieňať so sexuálnou identitou a sexuálnym správaním.
Sexuálna orientácia je príťažlivosť k osobám rovnakého alebo rozdielneho pohlavia.