Receptov je mnoho a každému tak isto aj zapôsobí niečo iného, no treba sa podľa mňa hlavne snažiť sa čo najrýchlejšie znova postaviť na nohy
Ako si nezopakovať cievnu mozgovú príhodu?
Vráťte sa späť do každodenného života rýchlejšie, určite odporúčam Cerebrinol pre pacientov po ischemickej alebo hemoragickej cievnej mozgovej príhode
Pokiaľ ste už CMP prekonali a podstupujete rehabilitáciu, vyskúšajte výživový doplnok NurAid 2. Pomáha človeku sa vrátiť do normálneho života.
Nerozculovat sa mozog tiez potrebuje vyzivu cviky upratat ....ten kto chce pocuje pochopi uzna podakuje poprosi prepaci
Ja odporucam uzivat lanovy olej, dobre cisti cievy a pomaha predchadzat porazke. Treba ho spravne skladovat, aby sa neznehodnotil.
Osobne by som uz radsej verila tej GGW vode ako tomu produktu zo sanomedu. To uz su fakt niektori ludia tak sprosti, ze kupuju tak drahy vyzivovy doplnok? Neskutocne ako dokazu zarabat na takych ludoch.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Urýchlite liečbu cievnej mozgovej príhody s produktom www.sanomed.sk účinne a včas!
Cievna mozgová príhoda je poškodenie mozgu spôsobené najmä upchatím cievky v mozgu alebo prasknutím cievky a vyliatím krvi do mozgu či jeho okolia. Táto nepríjemná komplikácia postihne ročne 15 miliónov ľudí a tretina z nich ju neprežije. U nás je treťou najčastejšou príčinou smrti a počet pacientov každoročne stúpa.