ahojte baby bola tu niektora na tomto zakroku? Boli to? Kolko ste museli po operacii marodovat? Dakujem
Zmenšenie prsníkov - modelácia prsníkov - mammoplastika
zmenšenie je zložitejší zakrok ako zvačšenie, takže analgetika ti určite daju, alebo sa dohodni na tej pumpe
zmenšenie je ovela zložitejší zakrok ako zvačšenie a je logicke, že to viac boli. Ale či na to bude stačit jedna pumpička sa musiš poradit so svojim lekarom
Nikdy somo tom nepočula, ale o pumpičke, o ktorej sa tu bavia viem, počula som o nej a dokonca sa to bežne použiva aj v zahraniči
Jovanka po operácii by ti pomohol medicínsky prístroj BIOPTRON od firmy Zepter.Má analgetické a antiseptické účinky.Viac infonajdeš na www.liecbasvetlom.eu
podla mna je to dost komplikovany a bolestivy zakrok a tak ako po každej operacii, aj tu su potrebne analgetika
možu ju použit všetci, nie je určena iba pre jedno pohlavie a jej cena sa pohybuje okolo 140euro. Ale je to iba na recept od lekara, objednava sa to v lekarni
kolko ta pumpička stoji a možem ju použit aj ja ako chlap, ked ma čaka operacia kolena?
zmenšenie boli ovela viac ako zvačšenie. Zmenšenie je ovela zložitejší zakrok ako zmavčšenie a prave tam tu pumpičku od bolesti dost doporučuju
tiež si myslim, že zmenšenie boli viac. Spravuje sa tam vačšia plocha, než pri zvetšeni , je to komplikovanejši zakrok a s tym je spojena bolest. Takže uživanie analgetik po takejto operacii je bežná vec
Zmenšenie prsníkov (redukčná mammaplastika) je chirurgický výkon určený pre ženy s hypertrofiou (zväčšením) prsnej žľazy, ktoré nie je esteticky akceptované ženou a môže spôsobovať aj zdravotné obtiaže (bolesti chrbta, krku, hlavy, únavu...).