Zmenšenie prsníkov - modelácia prsníkov - mammoplastika

Táto diskusia patrí k článku: Zmenšenie prsníkov - modelácia prsníkov - mammoplastika
Zmenšenie prsníkov - modelácia prsníkov - mammoplastika

Zmenšenie prsníkov (redukčná mammaplastika) je chirurgický výkon určený pre ženy s hypertrofiou (zväčšením) prsnej žľazy, ktoré nie je esteticky akceptované ženou a môže spôsobovať aj zdravotné obtiaže (bolesti chrbta, krku, hlavy, únavu...).

Lionela

zmenšenie prsnikov je ovela zložitejšia a viac bolestiva operacia, takže treba silnejšie analgetikum a treba ho aj viac, ako ked ide iba z zvačšenie

Girafe

zaleži na uhke phladu, na tom, ako sa žena citi. AK sa s velkymi, alebo malymi prsiami neciti dobre a jej zdravotny stav a penaženka jej dovolia uprsavu prsnikov, tak prečo nie. Len treba mysliet na to, že to nejako boli, že to nebude len tak. Takže k tomu budu potrtebne aj analgetika

ahjaj

pokiaľ viem, prsníky nikdy nie sú celkom symetrické, je teda normálne, že máš pravú nohu o pár milimetrov väčšiu ako ľavú ak si praváčka a rovnako ani ruky, uši, oči, nosné dierky nemáš symetrické. Ani chlapi nemajú symetrické semenníky, jeden býva o čosi väčší ako druhý. Tak to má aj žena s prsiami. Je otázka, do akej miery to bije do očí. Pre porovnanie: pri dojčení mi z jedného prsníka dieťa dokázalo vypiť 250 ml mlieka, a z druhého iba 180 a to som mala preplnené. Aj mám jeden prsník väčší ako druhý, ale ja to beriem ako normálku, niečo ako že mám hnedé oči.
Tak neviem, do akej miery je to prítomné tu, či nejde o to, že človek sa nadmieru pozoruje a je nespokojný a nemá sa dosť rád, alebo ide o veľmi výraznú, esteticky a zdravotne prekážajúcu asymetriu.
To by však mal zvážiť asi gynekológ, a nie plastický chirurg, ktorému ide o peniaze.

leusa009

za xantis pumpicky sa priplaca a musis si ich objednat dopredu aspon dva tyzdne aby ich nemocnica, kde budu robit zakrok mala k dispozicii lebo to nie je bezny standard - pouzivaju sa casto v BA, Ružinov, KE a PO

Jovanka

Dobrý deň, prosím Vás existuje niečo čo by mi účinne po operácii pomohlo uľaviť od bolesti rán po rezoch ? pozerala som tu forum kde sa zmienili o xantis pumpickach ale neviem ci su dostupne aj u nas a ci sa za ne priplaca..poprosim o nejake info ak mate

Marosko-n

Dievčatá asi nie ste spokojné so svojími zdravými prsiami ? Či sú malé ,alebo veľké ,ale nech sú zdravé !!!! Nepokúšajte osud !!!

NNatka

myslím si, že v dnešnej dobe je viac plastickych operacii, kde sa prsia zvačšuju a nie zmenšuju. Inak, čo to je za pumou, o ktorej sa tu piše? To je niečo v suvislosti s operaciou?

Princeznaaa

ja sa chystam na zvačšenie a teším sa. Budem mat krasne štyrky a už aby som ich mala. Od bolesti si tiež pomožem pumpičkou, doporučil mi ju plasticky chirurg