Joga - zázračné cvičenie

Táto diskusia patrí k článku: Joga - zázračné cvičenie
Joga - zázračné cvičenie

Joga nie je len špeciálna gymnastika. Je to vysoko rozvinutá metóda udržiavajúca v kondícii telo, myseľ a dušu. Toto cvičenie vám pomôže získať telesnú i duševnú rovnováhu.

glamy

za mna je najlepsia podlozka na jogu - ashtana, hot - parklon podložka od lalalukids zvlášť u kostnatejších postáv a parklon možno používať aj na také tie domáce cvičenia pred telkou ;)

candy iva

najlepšie podložky na jógu aké som kedy vyskúšala sú jednoznačne tie kaučukové z floppy.cz :) doma mám Candy yoga a používam ju na hot yogu nakoľko tam potrebujem ozaj dobrú podložku

Kukadlo

Ja ked som zacal cvicit jogu, mal som 2 problemy. Jeden bol nervy a druhy uboleny chrbat.
Nechcel som cvicit jogu ako dusevne cvicenie. NIesom ten typ. Urcite vsak clovek pri joge uplne zabudne na okolity svet, pretoze dava vela pozornosti na vlastne telo, aby to vobec zacvicil.
Osobne som ako stolverok, takze velmi slaba ohybnost. Na joge ma tesilo, ze som za kazdou hodinou citil zlepsenie v chrbtici a celkovom pocite pohyblivosti.
Vydrzal som cca. 2 roky chodit pravidelne cuduj sa svete 1-2x do tyzdna... okrem vybalzamovanych nervov, nebolestivej chrbtici som este zistil, ze som sa tak vystrel, ze som narasto o 1.5cm :D
Takze vrelo odporucam.