more pomaha, ale len na chvilku. sestra ma psoriazu a ma to uplne vsade, kde si viete predstavit. nechodi ani na kupaliska kvoli znechutenym pohladom ludi. je to na psychiku.
Psoriáza (lupienka)
je to strasna choroba. geometrydashunblocked.io
Najlepšie je liečiť pokožku zvnútra, tam kde vznikajú choré chemické reakcie. Preto sa lieči aj orgán a nielen pokožka.
Extrémne pomohlo ESSENTIALE 300mg tvrdé kapsule 3 x 2kapsule denne, užívanie spolu z jedlom po dobu 5 týždňov. Pokožka nemá na všetkých častiach tela rovnakú hrúbku, preto sa obnovuje na niektorých miestach skôr a na niektorých dlhší čas. Zlá funkcia pečene môže byť spôsobená aj vplyvom psychosomatiky, napr. vnútorný hnev, nespokojnosť. Treba sa venovať aj liečbe psychiky/duše/emóciám.
Ahojte, na psoriazu moze pomoct pobyt pri mori, ale co pomaha je tato konopna mast, kamaratke pomohla. Nechcem spamovat tak len kuknite stranku a na nej si dajte produkty ( ozopa.sk )
Ahojte, pocula som, ze na psoriazu vraj pomaha pobyt pri mori. Ma s tym niekto nejaku skusenost? Pomohlo vam to?
Krém na psoriázu - s.iherb.co Mne pomohlo toto. Zľavový kód -5%: AID8235
Ja mam zase dobru skusenost s Erevit masť senstive. Tiež mam psoriazu hlavne na rukach
Psoriáza je kožné ochorenie charakterizované náhle alebo postupne vznikajúcimi červenými svrbiacimi fľakmi. Fľaky sa objavujú najmä na lakťoch, kolenách, rukách, trupe a na nechtoch.