dovod na obavu?

Príspevok v téme: dovod na obavu?
tinkibinki

ahojte je dovod na obavu ked mi 2tyzdne meskaju kramy. robila som to len raz v ziote v auguste a zataial som stale dostala kramy...a bola som aj u gynekologa a povedal ze som v poriadku ale to zistil len tak pohmatom...

mne zvyknu takto meeskavat ..ja len chcem mat istotu a robila som si aj testy asi ... nevem kolko dost .. 5? :) ale setky negativne...robili sme to bez gumy ale ked tzo nanho prislo ho vytiahol a potom uz do mna nesiel.dikl za rady. a nevravte ze som hlupe decko o to nestojim dakujem peknee :)

tinkibinki

no dik ti ria...))

akoze ja o ich poznamky ze neviem isat nestojim lebo pisem rychlo a chyby si ani neuvedomujem vieeteeee.

len som chcela pocut nezory inych . dakujem to je vse.(

ria85

no ale ale...ako keby sa niekto narodil uz mudry. Vsak nech sa kludne pyta, vsetci co jej tu nadavate a smejete sa trosku ukludnite, vsak ona chce len radu a upokojit a nie vysmech, ze nevie pisat a neviem ake kecy...si predstavte, ze vase decko sa tu pride poradit a niekto nan takto zareaguje.

jaLENja

To bolo myslené ironicky!!
Ja asi odpadnem, zachráňte ma!
Deti, naozaj sa naučte najkôr písať a pravopis takisto, aby ste vedeli pomenovať svoj problém a potom tu môžete klásť otázky.

tikibinki

to mas fajn mne uz dva meskaju...vies ale to ma aj tak trosku stresuje lebo s kmoskou mavam skoro naraz a ona mala . ateaz uz druhe a jastale nic..asi som len paranoidna atak velmi ioch chcem ze nei a nie prist joj

tak ale na druhy den po je to u brutal :D

Kika:)

To máš ešte dobré, jedna si tu vsugerovala, že na druhý deň od styku má príznaky tehotenstva :-D
Myslím že by si to mala pustit hlavou :)
Ja dfm že mne krámy dojdú ..:-D budú muset:-D ale ešte mám čas dva týždne km dojdú :-/

ria85

ty uz musis byt taka vystresovana, ze tvoje telo si to moze zacat aj namyslat...upokoj sa, menzes pride, ked nudes menej saliet.

tinkibinki

ano ja viem uvedomujem si to n jednej sztrane n na druhej si pripadam ako paranoidnaa ze si to namyslam len chapes ma ... je to taky zly pocit akoze zle mi nebyva an nic len mam take tvrde brucho dake ves a to si nmyslam potom...ale hadam je setko v poriadku ale bola by som v teoretickom 4 mesiaci a take brucho zas nemam :))

Kika:)

Pozri ked si mala krámy, a 5negatívnch testov, okrem toho keby ta v auguste napustí určite sa prejavia dáke príznaky...:)
Klíd:) podla mna isto nie si tehotná:)