Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

na sex myslim 24 hodin denne...

Elisa_beth

No dievcata, verte mi, ze nie ste same...ja mam 26 a pred mesiacom som zazila svoj najviac eroticky sexualny zazitok sex s kamaratom, s ktorym nas to k sebe dlho neskutocne tahalo a nakoniec sme sa spolu vyspali... bolo to vo virivke, oblievali sme sa sampanskym, bolo to dokonale...a ked som mala 20 sex bol skvely, ale teraz je este lepsi, este viac si to uzivam, este viac je to vzrusujuce...takze pockajte este o par rokov a to uz asi vysukate dusu z vasich chlapov :D len je to neskutocne, ze potom nas to k tym chlapom tak taha velmi, ze nevieme na nic ine mysliet...ja si predstavujem sex s nim vsade, vidim ho vonku ideme s kamosmi na pivo a predstavujem si ako ma oprie o barovy pult a pretiahne...len ma to postupne aj nici, lebo nemozem ho mat kedy by som chcela, je to cele komplikovane... neviem zit ani s nim ani bez neho. Vasen je silna vec, darmo... snad nas to prestane raz bavit, mna no bojim sa, ze takychto ludi s ktorymi je sex dokonaly stretne clovek len parkrat za zivot :(

faki

To ja tiez to iste mi
A pritom aj 20 krat onanujem za den uz ma aj ko..t boli, ale vzdy to robim. P otom som taky vycerpany,ze len sa mi chce spat, a neviem sanaucit,len na tu slabu 3_ alebo 4_ Poradte mi lebo v zivote budem sprosty ako poleno....
Yslim,len na tu jednu?

NIKITUSKA

Tak dobry vecer ja s tym mam tiež problem myslim na sex 24 sedem ci som doma, v praci, v autobuse na nakupe ked kecam s ludmi , priatelmi , chodim,spim,jem , ked idem po ulici moje myslienky su aka by bola ake by to s nou bolo , ked sa milujem a skoncime mam chut znovu a znovu znovu a znovu nechcem prestat aj ked sa premylujeme celu noc chcem omnoho viac a viac cim viac mam tym viac chcem neviem svoj chctic uhasit nikdy . Neviem co mam robit mojej partnerke to zacina trosku vadit a vravela ze mam to krotit snazim sa jedna znama mi poradila rob to co ta bavi mna bavi fotenie fotim vsteko a tak aspon takto sa snazim odburavat to ze to chcem ale ako dlho mi to vydrzi to je otazne . A mam aj este jeden problem som zena ale od pasa dole ekd sa milujeme s polovickou necitim sa ako zena ale ako chlap neviem to opisat ale niekedy je to az velmi vidiet ze by som bola radsej dole chlap ako zena no nie vzdy ale proste su take dni je to divne alebo ja som divna kto mi poradí co mam robit ?Mne je 22 a som patrim do sfery homosexualov cize som lesba .

mjlr

Ja tiez stale myslim na sex :-D a som chlap :-) a tiez namiesto ucenia stale onanujem :-D myslel som ze som sam, ale pozeram ze dokonca zeny su take iste :-D to je uz moc :-D nechcem videt ostatnych chlapov teda :-D

alzbee

Tak to sme teda dopadli:) v jednej teme sa stretnu dve 20 rocne Betky, ktore sa ani nevedia ucit, lebo furt myslia na sex s byvalym:)) a to som myslela, ze som jedina na tom tak biedne:-P...ale ja nechapem, dokedy mi bude takto sibat. Obavam sa, ze to bude len horsie a horsie..su to 4mesiace, co som s nim naposledy bola, kedy sme sa naposledy videli, milovali..a nebol by den, co by som nemyslela na to, ako sialene mi chyba jeho pritomnost. Jeho vona, pery, dotyky...a pritom vztah nam absolutne neklapal, ako ludia sme sa k sebe nehodili a ja staaale len nanho myslim a neviem si predstavit, ze raz by som mala byt s niekym inym.

betty 001

CITAS MI Z DUSE!!!
konkretne z mojej mysle v ktorej nie je nic ine len ON a intimne chvile s nim... :((
ako mam prestat na to mysliet??? AKO???
a inak presne nad tymto navrhom, ktory si ty chcela dat tomu tvojmu, som ja chcela dat tomu svojmu a tiez som prisla k zaveru, ze to mi nepomoze, len vec zhorsi...POMOOOC!

alzbee

Ja som presne na tom tak isto:)) stale myslim na milovanie s byvalym..uz som normalne premyslala, ze mu navrhnem, nech sa stretavame aspon za ucelom sexu, ale viem, ze potom si ho uz nikdy z hlavy nevykopnem, nikdy sa nepohenm dalej, nikdy si nenajdem noveho priatela, lebo ma to tak neuveritelne taha k nemu :-/ bozeee, tak strasne s nim tuzim byt...

betta 001

ved ani ja nesulozim s kazdym kto mi pride do cesty..
ale proste vkuse sa mi vybajuju predstavy a spomienky a vobec vsetko co som zazila s mojim byvalym (sucasneho nemam a ani fotku svokry nemam..bohuzial)
a tie vycitky mam z toho, ze nic kvoli tomu poriadne nedokazem spravit, lebo sa nesustredim..a niekedy sa proste neovladnem a namiesto ucenia idem onanovat..

alzbee

Aj ja :D...ale nemam vycitky, kedze su to len myslienky v mojej hlave a nie som ten typ cloveka, ktory by si zasulozil s hocikym len aby sa zbavil sexualneho napatia.