Masturbácia

Majo201

To je fajn a nic na tom zle nieje, su ludia ktorym to nechyba aludia ktorych sex bavi pretoze je super. a myslim ze na uzitie si najdes plno chalanou, ver ze bi si nestihala, xi xi

marek17

fuha odkial si? ja mam 17 mozeme to spolu skusit:) niesom ziadny uchyl ani nic podobne:) ked mas zaujem napis na marek222@post.sk

Muhlbock

Masturbacia je zdrava,je to krasny pocit,sme ludia a je to prirodzene,skor by som povedal,ze zdravy nie je ten kto nemasturbuje,Ci uz s pomocou partnera(ky).
Uzivaj si dalej a len si daj pozor. A este taky mali dodatok,nemyslim si,ze zena,ktora ma nezavezny sex by bola hned K.....,len ti proste nevyhovuje niekoho respektovat a drzat sa niekoho somarin nato aby si si mohla uzivat. Muhlbock

gigi 23

no, podla mna to az tak v poriadku nie je...
sme ludia a nie zvirata... teda mali by sme vediet ovladat a kontrolovat nase pudy
(samozrejme ta neodsudzujem, viem, ze je to tazke)

Carol

AAAAAno, si normalna!!!! Neviem preco by si mala byt nenormalna. Ked ta to bavi, masturbuj. Ked nechces mat vztah, tak si len zozen niekoho s kym to budes nezaväzne robit. a suhlasim s predchadzajucim prispevkom, zvol si vhodny sposob ochrany, aby si tu nebedakala, ze si tehotna.