zaujíma ma váš názor,ako maskovať dosť nízke čelo..môžete pridať aj konkrétnu fotku účesu.ďakujem.
Účes na nízke čelo.
ja mám tiež nízke čelo a pasuje mi ofina .
Bože to máš super, ja by som tak brala nízke čelo. Vyčeš si vlasy z čela a hotovo. Bohužiaľ, ja ho mám vysoké, takže stále ofina.
ja mam tiez nizke celo a vobec mi to nevadi. Mam tmave dlhe rovne vlasy...a asi aj tak to je najlepsie. Mala som aj ofinu a urcite mi nepristala. Vlasky vycesat dohora je urcite super. Ja odporucim nechat si trosku dlhsie vlasy, aby sa dali zaujimavo vycesat. Alebo pouzivat vyrobky, ktore dodavaju vlasom objem aby vyzerali trosku objemnejsie a tak opticky zvacsuju tvar a aj celo.
I já mám nizké čelo a mám s tím velké problémy..jenže mám husté vlasy a ofina se mi různě nepěkně kroutí a sluší mi jen vyfoukaná. strašně moc bych chtěla mít dlouhou ofinu nebo spíš líp to bude znít žádnou ofinu ale příjde mi že to mi taky vůbec nesluší vypadám jak ulízlá .. potřebuju pomoc :(
www.google.sk Určite ti pristanú vlasy vyčesané nahor ofinu neodporúčam ( vlastná skúsenosť:)
vyholit trochu a vycesat vlasy ??? ludia to nemyslite vazne!!!!!vsak to bude mat ako jezka v predu a bude to vyzerat hrozne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak taku blbost som este nepocula!!!theolander-bez urazky! ale je to chujovina!!!
ofina ako ma fergie vyzera asi lepsie ako to vyholenie!
opravujem sa nie od pol hlavy!to by vyzeralo divne cize asi takto it.tinypic.com
no spomenuta fergie presne tak ona ma dlhu ofinu v klipe MY HUMPS ,dlha-myslene od pol hlavy a nie do oci !!!!
nad tym vyholenim vlasov tesne nad celom som rozmyslala aj ja.. ale bojim sa ze to bude vidno alebo divne vyzerat. ma s tym niekto skusenosti?
bože ako Ti dobre nizke čelo chcela by som mat.Podla mna trocha si zvrchu vyhol nietorá kamoška si to tak robí a vyčes dohora aby ti opticky sa predlzilo čelo.Ja ho mám zas vysoké .