ahojte chcela by som sa opytat nestretol sa niekto s bolestami okolo pupka pretoze by som chcela vediet co by to mohlo zapricinit ...a co to vlastne je
bolesti v oblasti bruska
No ja to mávam pravidelne je to skôr už akoby chronické trvá to vyše 8 mesiacov je to ukrutná bolesť, spomínate pankreas, ano aj to to môže spôsobovať ale výsledky nemám až také zlé, gastro tiež nič nezistilo okrem Heligobaktera, no ten toto nespôsobuje, a teraz ma čaká jedna operácia kde sa mi jednoducha do brucha pozru čo tam možem mať a čo mi spôsobuje bolesti, je to super v tomto zdravotnícte že človek môže aj od bolesti doslova skapať ale niktoho to netrápi.Urobia vyšetrenia sú negatívne a ďalej sa už s človekom nezaoberajú.
ahojte aj ja som mala minulý týždeň takéto problémy bolesti v pravom podbruší a ak zjem niečo mastnejšie stačia aj oriešky tak už mám bolesť ale u lekára som nebola neviem čo to može byť.
ja som mala vo stvrtok bolesti v pravom podbrusi a v piatok si ma nechali v nemocnici do nedele mi nedali nic jest ani pit a potom ma to prestalo boliet a teraz som doma dokopy nic nejem,lebo sa bojim ,ze sa to vrati este pri nejakych pohyboch to citim,obvodna lekarka ma nikde neposlala a ja neviem ci je to pankreas alebo nieco ine
dakujem za radu.....myslim si ze by to mohlo byt nieco s pankreasom. bola som aj u lekara,ale ten mi len dal lieky a nic ine mi nepovedal...a neposlal ma ani na sono....
ahojky slusny muz-mne povedal gastroško,že to môže byť aj pankreas.A zo začiatku nemusí tak bolieť.
ak by to bol pankreas, mala by si ukrutne bolesti. Jedavas mastnu tazku stravu a pijes alkohol??
buď žalúdok alebo pankreas.Odporúčam vyhladať odborníka.