Cely den je moj partner ticho .Nic s ma nespyta nic nechce.Boli ma zub tak Ja dnes nerozpravam. ..cely den padlo snad 5 praktickych MOJICH viet ,on povedal ano ,alebo nie.Nie je ani nahnevany ,ani ho nic netrapi.
On len mlci. nic ho nenapadne ako tema na rozhovor. Teraz vidim ze pocas celeho nasho vztahu ,len ja hovorim oraganizujem nap.{program volneho casu, kam ist,} ak ja nezacenm diskusiu on urcite nikdy a ked ma naladu tak sa prida do nej ,ale tak na 30 percent.
Mate take nieco doma? Ja uz neviem ci sa da s takym zit.vycerpava ma to.Niekto ho chvali ze aky je poslusny...ale ticho je stale..
Dnes som mu to vytkla,ze sa o nicom nerozprava a nic nehovori,tak sa urazil.ale nic aj tak nepovedal len treskol dverami, ze sa mam ozvat ked budem noramlna...co robit?
stalo sa vam ze ste cely den s partnerom ticho?
moj je ticho...ak sa ozve,tak mudruje...ale ja ho takeho lubim..dudrosa;))
:DD to je v pohode...stareee dobreee inko sa vracia :DDD
moja posledna veta bola uchvatna :D som objavlia ameriku...ach. asi som prepracovana..chcela som nou iba povedat, ze mozno za jeho mlcanlivostou nic vaznejsie nebude
no ak ste spolu napriklad dlhsiu dobu, par rockov tak mi to nepride nenormalne..citala som, ze partneri, manzelia vo vacsine pripadov prehovoria pocas celeho dna iba par minut, pricom priemerna veta trva tak do styroch sekund.
neda sa stale rozpravat o niecom...
tvoj frajer bude asi z tych tichsich pripadov
aj ja mám také stavy že by som nič nehovorila len bola ticho.. a nič nehovorila lebo sa mi nechce.. a nemám naladku..:) ale neboj pekne si ho pritisni ľahnite do postielke a kukajte filmík
podobná téma
Mam tiez take nieco doma,zvykla som si,prilnula som k pocitacu.
to je v povahe, poznam dvoch takych ludi co rozpravaju len ked je to nevyhnutne. Ich manzelky si na to zrejme zvykli a komunikuju predovsetkym s detmi.