Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stalo sa vam ze ste cely den s partnerom ticho?

Príspevok v téme: stalo sa vam ze ste cely den s partnerom ticho?
riva

Cely den je moj partner ticho .Nic s ma nespyta nic nechce.Boli ma zub tak Ja dnes nerozpravam. ..cely den padlo snad 5 praktickych MOJICH viet ,on povedal ano ,alebo nie.Nie je ani nahnevany ,ani ho nic netrapi.
On len mlci. nic ho nenapadne ako tema na rozhovor. Teraz vidim ze pocas celeho nasho vztahu ,len ja hovorim oraganizujem nap.{program volneho casu, kam ist,} ak ja nezacenm diskusiu on urcite nikdy a ked ma naladu tak sa prida do nej ,ale tak na 30 percent.
Mate take nieco doma? Ja uz neviem ci sa da s takym zit.vycerpava ma to.Niekto ho chvali ze aky je poslusny...ale ticho je stale..
Dnes som mu to vytkla,ze sa o nicom nerozprava a nic nehovori,tak sa urazil.ale nic aj tak nepovedal len treskol dverami, ze sa mam ozvat ked budem noramlna...co robit?

fgf

riva, to si si az teraz vsimla? Z toho co pises usudzujem, ze uz ste spolu aspon par rokov. Ked si sa s nim dala dokopy ti to neprekazalo? Podla toho co pises to je cisty introvert, len nechapem, ako je mozne, ze ti to tolky cas vobec nevadilo. :O
To mi pripomina pripady, ako sa niektori vezmu a po 5-10 rokoch sa jeden na druheho pozrie a povie si "Ved ja tuto osobu vobec nepoznam"

Magy

az bude mat takyto problem, ako pise riva, so svojou zenskou chlap, tak az potom to zacne byt zaujimaveee :D
Zatial to len vyzera na klasicke poukazanie toho, ze zeny su ukecane. Casto prilis.
Riva, takze ked sa s Tebou tvoj partner nerozprava, znamena to ze Ta nemiluje?
hmmm... Asi si budes musiet najst kamosky, s ktorymi sa vykecas, ked to tak nenormalne potrebujes k zivotu.

alicka--

STALE SA VADIME AJ MI ,LEN PRETO ,ZE JA ROZPRAVAM A MANZEL MLCI.UZ SOM MU POVEDALA ZE JA SA ASI S ,,KREDENCOM " ROZPRAVAM.ON SA MI LEN SMEJE IDE MA Z NEHO SLAHNUT.

Deee

kazdy uz musi sam zvazit ci s takym niecim doma moze zit, moj partner tiez nenarozprava vela, ale ze ma lubi a zalezi mu na mne to citim, nejako mi to neprekaza

sun0808

no,ono vsetko ma svoje plusy aj minusy...pomudruje,posomre...ale urobi nakoniec to co chcem:)...len ked mudruje,nesmiem sa prilis usmievat...vies,aby sa neurazil:)