antibiotika a chudnutie

Príspevok v téme: antibiotika a chudnutie
Vitala111

Caute
V prvom rade na moje otazky odpovedzte radsej ti,ktori sa vyznave v tychto otazkach viac ako bezny clovek :)potom sa tu hadate/me.

Chcela by som sa opytat na antibiotika,skodia ,alebo zabranuju nejaku chdunudtia?AKY VPLYV MAJU NA CHUDNUTIE ?uzivam ZODAC ,NUROFEN a sirup

takze maju lieky (na chripku)nejake negativne vplyvy na chudnutie?)dakujem

aluska

ziadne lieky neovplyvnuju chudnutie, preboha...ked to nemas nikde napisane asi to tak neni
to je psoledna vec , ktora by ta mala trapit pri chorobe, ci schudnes alebo nie
a este jedna vec: v tej krabick, v ktorej si kupila lieky, je taky papierik, vola sa to ze pribalovy letak a v nom mas napisane ze zodac: farmakoterapeuticka skupina: antihistaminikum...takze ked je to antihistaminikum, tak to nemoze byt abtibiotikum

sajfina

zodac je na alergiu,nie na chripku a uz vobec to nie antibiotikum a chudnutie ti nezastavi ani jeden ani druhy spominany liek

Vitala111

ZODAC nieje antibiotikum?
no a ten Zodac teraz skodi alebo nie?
a ani jedna odpoved neje priama.Ja chcem odpoved kde je vystizne napisane ci tieto lieky skodia chudnutia alebo zastavuju proces chudnutia -proste ci maju nejaky suvis...
Nik mi nenapisal suvisle a priamo:(

kwick

Zodac urcite nie...Nurofen neuzivam, obsahuje latku, ktoru nemozem...
Ale lepsie ti poradi Denz....ten je v kazdom hovne a hovno aj v skutocnosti poradi, ale je chraneny adminom...