chcela by som sa opytat ci niekto nema skusenosti s objednavanim znackovych veci cez net.pocula som ze su nejake zahranicke ale aj slovenske stranky kde sa da zohnat znackovy tovar napr . z anglicka ( replay,diesel,armani,dc..) za lacnejsie ceny.neviete nahodou o takychto strankach ?
Znackove oblecenie lacno zo zahranicia - vie niekto ako nato?
Ano samozrejme, ja som nikdy nemala ziadny problem s dorucenim :)
dakujem, tento obchod som nepoznala. A dorucuju teda normalne na slovensko? :)
ja mam rada different eshop ;) nakupujem tam casto, hlavne tenisky, sukne, kabelky...aj kabat som si tam napriklad kupovala tento rok
ahoj, mozes mi prosim nejaky poradit? Ja z internetu vobec nenakupujem, ale teraz sa musi no... dakujem :)
ved nemusis vobec hladat nejake extra eshopy. ja nakupujem znackove veci v normalnych overenych eshopoch,a maju skvele ceny, casto akcie ci ine zlavy...
Ja nakupujem už dlhšiu dobu oblečenie z tonzes.com Zatial som dosř spokojná, Dodanie netrva dlho a velkosti sedia. Kvalita oblečenia je tiež dobrá.
Ahoj . Na čo značkové ? Radšej handmade - originálne - kvalitné veci ktoré budem mať iba ja a nikto iný ... ja objednávam tu a som maximálne spokojná :)
Ahoj, ja nakupujem na adpgtrack.com a som veľmi spokojná. Veľký výber tovaru a kvalitné oblečenie určite odporúčam.
Brands24 je jediný fashion online multi brand svojho druhu na Slovensku. Ponúka prémiové a limitované kolekcie značiek ako adidas Originals, Reebok, New Balance, Converse, Gaudi, Moschino, Roxy, Quiksilver, Hunter, Timberland alebo New Era. Brands24 má širokú ponuku najnovších trendov v oblečení, obuvi, tenisiek, kabeliek, šiltoviek a doplnkov. Okrem zaručenej originality a pôvodu tovaru, expresného doručenia ZDARMA na všetko, garancie navrátenia peňazí ponúka Brands24 aj 60 dní na navrátenie tovaru.
www.brands24.sk