moj priatel ma podvadzal pisal si s babami na pokeci ja som to zistila a aj si precitala ze sa s niektorymi chcel stretnut ale myslim ze sa ani raz nestretol. neviem mu naspat doverovat. viem ze mi aj klamal ze povedal ze uz to neurobi a urobil to znovu a znovu. neviem ako mu mam opat zacat verit. stale ho zo vsetkeho upodozrievam
moj priatel ma podviedol
tak sa na neho vykasli..ocividne je to debil, ktory ta nelubi, ale ty tomu naivne veris
a ked pise babe ze aka je pekna na nejakej fotke, alebo druhej ci sa nestretnu ale tajne aby som to ja nevedela to asi nie je normalne
zalezi ci si s nimi pisal...pisat a pisat si je rozdiel
ja mam tiez priatela, pisem si s kamaratmi, ale to neznamena ze podvadzam, pretoze ani o nicom sexualnom a zvrhlom sa nebavime, normalne jak 2 ludia
ale moze sa bavit ved ked je pri mne je na facebooku a tam mu kludne dovolim sa bavit ani mi to neprekaza ale ked ide na pokec viem ze tam hlada cudze baby. sme spolu 2 roky
kolko ste spolu?
nemoze sa bavit s inymi?
vlastne ani nepodviedol len to ze si chatuje ja si myslim ze si hlada inu alebo ja neviem. ja mu nestacim preto si musi pisat s inymi babami?
lubime sa a aj by sme chceli mat vaznejsi vztah ale bez dovery to nejde. a on uz aj zacal byt taky chladny ku mne po tom cirkuse co stale robim. ja neviem ako si pomoct.
na pokeci toho kazdy nakeca....
A ako ta tvoj priatel podviedol? Nenapisala si to sem.
"Nie to, že si ma oklamal, ale to, že ti už neverím, mnou otriaslo".
neverila by som mu uz....urobi to znova...jednoducho nie je pripraveny na monogamny vztah...