Ahojte vsetci chcel by som sa opytat ako moc drahe su zakroky u sukromnych zubaroch. Chodim k normalnemu ale nie som s nim vobec spokojny je to daco hrozne zaujimalo by ma kolko stoji u sukromnika dajme tomu biela plompa, korunky , odstranovanie zubneho kamena, bielenie a proste vsetky zakroky ;)
Cenny sukromnych zubarov
haha:) ja tiez chodim k Paulechovi, len som ho nechcela zbyt. menovat, ked som nevedela, odkial je zakladatel temy :))
da sa platit aj na splatky? to som ani nevedela :) jo, on je fakt dobry. napr. ostatni zubari z celeho cadcianskeho okresu k nemu zevraj posielaju take vaznejsie zakroky, na ktore sa sami neodvazia. jason, vyskusaj, urcite budes spokojny :) drzim palce
malay@azet.sk
prapáč kiona@centrum.sk
Ak by ti nevadilo radsej mail kiola@centrum.sk
Kiola a Lenica nemate icq alebo azetko chcel by som sa vas viac povypytovat na tych zubaroch ak by vam to nevadilo so zubarmi som mal vzdy krizu a na mojich zuboch je to aj vidiet tak by som rad nejakeho super zubara
JasonX452: Chodim do stomatologickeho centra v ZA na tej ulici ako su policajti (vedla Cetelemu), som s nimi nad mieru spokojna....sice si tam zaplatis, ale kvalitka... Su tam 2 zubarky a jedna dentalna hygienicka. Uz tam chodi aj moja sestra, kedze do nedavna mala tiez obycajneho zubara...
Dentalna hygiena cca 40 €
Hlbsi kaz aj s anestezou cca 40 €
Preventivna prehliadka 10 €
Neviete aké ceny ma paulech v čadci? chystam sa tam a neviem koľko mi treba eur.
Ahoj ja chodím k Paulechovi robí fakt krásne a ak nechces priamo k nemu robia u neho aj iny moc šikovný doktori a ak nemáš hned hotovost da sa dohodnut na splátkach co je super