Ahojte,
velmi prosim o radu ako si poradit s rakovinou koze, mohol by mi niekto napisat kto ju zazil a ako sa s nou popasovat. Mojmu ocinovi nezabrala liecba interferonom a ide na chemoterapiu. je mozne sa s tejto choroby dostat? prosim o radu
Maligny melanom - rakovina koze
To by aj mňa zaujímalo aké mal štádium pred 10 rokmi.Napíš prosím Ťa.Ďakujem
áno je to pravda čo tu píšeš Kablica,ale Ty sa nikdy nedokážeš vžiť do nás,ktorý sme po operácií melanomu čo prežívame.Ja som mladá.Neviem či by sa stavala k tomu takto keby si bola na mojom mieste.Podľa Teba to už máme všetci zrátané.Sú taký ľudia.Stretla som sa s nimi.Ako počujú moju diagnózu,tak som pre nich m...a.Lenže človek si nemôže ľahnúť do postele a čakať na smrť.Snaží sa niečo pre seba urobiť.Nevzdáva to.Posilnuje imunitu,pretože sú aj iné choroby,ktoré nás môžu prekvapiť.
Môžeš mi napisať presne ako prepukla tá choroba po 10 rokoch?A v akom štádiu bol MM pred 10 rokmi?
viem o par pripadoch, kedy choroba doslova vybuchla po rokoch bez akychkolvek problemov a takisto poznam pripady, kedy sa viac neobjavila
to je vsetko
moja, nikomu nadej neberiem, pisem fakty..
melanom sa moze vratit a nemusi, to je vsetko
je to jeden z dvoch najzhubnejsich nadorov vobec a zbytocne si budes nahovarat opak, proste je to tak, treba ten fakt prijat a zmierit sa s nim
nie, nastastie nie
,,Kablica"......Ty trpis s touto chorobou?
pri melanome nikdy nevies, mozes brat cokolvek a moze metastazovat...
aj pacientovi 10 rokov po operacnom odstraneni melanomu to moze naraz vybuchnut a behom 2 mesiacov je z bezpriznakoveho a zdanlivo vylieceneho pacienta mrtvola
ked budu na tuto temu klinicke studie, potom uverim