Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ja už naozaj neviem....

Príspevok v téme: Ja už naozaj neviem....
hahahaha

Začala som brať antikoncepciu, pretože behom troch mesiacov som musela ísť dvakrát na operáciu kvôli cystám na oboch vaječníkoch a keďže som ešte mladá a deti chcem mať je to trochu nebezpečné.
Problém je, že som senzitívna a trochu labilná. Skúšala som už aj minulý rok brať, ale nedopadlo to dobre. Podráždenosť, výkyvy nálad za absolútne hlúposti - chvíľu som mala pocit, že všetko má zmysel a inú chvíľu som myslela, že už neudržím slzy a mala som sto chutí vypariť sa z tohto sveta. Keby sa to naozaj dalo ovládať, bojujem s tým, ale mám pocit, že ono to tak trochu zametá so mnou.
Iná možnosť však nie je a ja mám naozaj pocit, že sa zbláznim. Prosím vás o radu. Psychológ radí prestať brať a gynekológ zas odporúča neprestávať, ale ja som už naozaj unavená a okrem toho mám priateľa a bojím sa, že ak ma bude vídať ako kopu nešťastia nechá ma, pretože je pravda, že ma spoznal ako celkom vyrovnané a usmievavé dievča a myslím, že aj keď mi to nepovie trápi ho, čo sa so mnou deje.
Nemáte nejakú radu, skúsenosť alebo snáď antikoncepciu, ktorá toto nespôsobuje aj keď je to veľmi individuálne?

jajka001_

lyndinette 30 som tiez brala a prestala, bolelo ma neustale v podbrusku, a tiez strasna naladovost, vybusnost, nervozita, depresia. teraz beriem Diane 35 a neviem ci to obsahuje nejake antidepresiva ale som kludna, spokojna, pozitivne naladena.

hahahaha

Lindynette 30. Ibaze rok dozadu som skusila Yaz a Chloe a robili mi to iste. Citala som ze pohyb pomaha a preto chodim cvicit ale to tiez nepomaha..

aluska

to sa neda povedat presne znacka pretoze kazda antika posobi na kazdeho uplne inak...skus vyskusat inu..
a aku beries?