hak

new

Najlepšie je zvyknuť si na pravidelnosť, chce to určitu disciplínu, ak sa chceš na ňu spolahnuť na 100%. Ale ak sa Ti občas stane že zabudneš, tak pokiaľ si na to spomenieš a do 12 hod. zoberieš, nič sa nedeje, si chranená.

slusny_muz

Ja myslim, ze cca 4 az 8 hodin si chranena dostatocne na to aby si neotehotnela. Hladina hormonov dostatocna na to aby sa nic nestalo. Takze nemusis sa bat ze ked vezmes +-hodinu, ze sa neico stane....

miska

a este by ma zaujimalo...z cisto teoretickeho hladiska,ked zabudnem vziat tabletku a vezmem ju neskor alebo jednoducho len v inu hodinu ju vezmem,kolko dni trva kym sa to zas vsetko upravi a ochrana je zas na 100%?

evicka

kazdy hovori inak. Niekto tvrdi, ze aj 20 min. moze znamenat riziko. Uz mam z toho normalne stres, aby som si vzala tabletku na minutu presne.

miska

no ja len tak pre istotu sa pytam,lebo ja ju beriem vzdy pravidelne, skoro uplne presne, ale dnes ju musim zobrat skor...a diki za info

brunusa

nie nic sa nestane.tak odporuca sa brat presne na hodinku-ale ja som to tak nikdy nebrala a nic sa mi nestalo :-) tak sa neboj.