Astma, tehotnost

kacena

Ahojko, ja som tazka astmaticka a donosila som uplne bez problemov dve krasne deticky jedno ma 3 a druhe 4 roky. porody boli bez problemov, liekdy som pocas tehotenstva nepotrebovala, ale ak by bolo treba urcite by som ich brala, lebo je lepsie nezadusit dieta, sak by mohlo mat poskodeny mozog z nedostatku kyslika... kacena

nikuliq

chcem len dodať. ja osobne som silná astmatička. otehotnela som nechcene, ale celu dobu som ani len nezauvažovala, či mi môže astma počas tehotenstva spôsobovať nejaké problémy. Od začiatku tehotenstva som totiž úplne zázračne nepociťovala žiadne príznaky astmy.Mám mesiac do termínu a len teraz sa u mna občas vyskytne sťažené dýchanie aj to je spôsobené len tým, že mi dieťatko v tomto období najviac tlačí na bránicu a pľúca.
Každopádne užívanie akýchkoľvek liekov by si si mala prediskutovať s lekárom.
Držím palce

beat

Cauko, napíšem ti o jednej liečitele, je z Levíc.... cislo je 0907833300, je velmi zlata. Mna uplne vyliecila z astmy a alergii silnych co som mala dlhe roky a brala kopec liekov, injekcii a pod. Sice trvalo to dlhsie, ale som uplne zdrava a nic mi nie je a nebveriem nic. Ani lieky ani tabletky. Lekari nechapali a ani ja, lebo najprv som tomu neverila. Ale je fakt zlata a dobra hlavne. Tak drzim palec a ozvi sa jej, lebo ma viac ludi.

babeth

ahoj ja som astmaticka.mam astmu stredne taykeho stupna.hladala so okolo tehotenstva rozne materialy ale nic som nenasla.mam 2 deti.pri prvom so astmu nemala diagnostikovanu pri druhom uz ano.najlepsie ti poradi tvoj plucny lekar.ale musis sa rozhodnut ci chces svoje dietatko dusit ak sa royhodnes byt bez liekov.lepsie je s liekmi.moj prvy syn ma tiez astmu a druhy je zdravy.

igris

ahoj maika,
nie som astmaticka, ale dost silna alergicka, mam dve deti , jedno je alergicke , druhe nie, lieky som nebrala, ked bolo zle striekala som si co najsetrnejsie kvapky po dohode s lekarkou, snazila som sa pohybovat v prostredi ktore mi nesposobovalo problemi,zvladla som ich aj 9 mesiacov dojcit, ale vsetko sme si to naplanovali

permoník

záleží aké lieky,na to sú lekári,aby posúdili,ale na dýchanie a aj tehotnosť Ti doporučujem kamennú solnú jaskyňu.Nielenže je v nej veľa jódu,ale hlavne lieči sliznicu dýchacích ciest.Máme skúsenosti,že návštevníci,ktorí používali sprayna astmu ich prestali užívať.