Uz asi rok sa bojim chodit do velkych obchodnych obchodnych domov, najma Tesco, Hypernova a podobne. Hlavne ked je tam vela ludi, a vysoky strop obchodu, silne svetla... je mi z toho na odpadnutie, a uz raz sa mi stalo, ze som musela z obchodu vist a potom uz bolo dobre!
Je to normalne??? ... vobec sa v tom cudnom pocite nevyznam, no brani mi chodit do obchodnych centier.
BOJIM SA NAKUPNYCH CENTIER!!!
ale to mozes mat aj ty a nemusis mat opasky cez telo ani mini sukne.A nemusis mat ani 45kg.Sebavedomie si aj naucis.Zuzic,sebavedome baby su len vdaka tomu,ze su napol oblecene,ale vacsinou su to tie afektovane,co nevedia ako uputat pozornost.Tebe bude stacit,ked sa naucis,ze si dobra aj tym,ze sa dobre oblecies a dobre sa citis.Nic viac.
zuzik-ty by si sa citila asi len pri mne fajn:))
pasik hore pasik dole:)) ty si podarena:)) no sak to...ja neviem mam pocit ze medzi nich nepatrim...vies to sebavedomie co maju...to im zavidim...
zuzic
a co si ty pipi?ja sa zase chodim rada pretrcat pred mladych.Vies,tie mlade zabky sa dnes len pasik hore,pasik dole...a ja sa na tom bavim.
Milujem nakupne centra.
neviem...ked su tam take pipky tak sa citim tak zvlastne...ze oni su take pekne a atraktivne ale na druhej strane sa mi zas hnusia jak tam otrcaju svoje...ale ked som s kamaratkou tak mi to nic nerobi:) ona mi nedovoli take myslienky:))
zuzic preco ked je tam privela mladych?
denz to aj ja:) len ked je tam vela mladych sa citim tak zvlastne...
ja mam opacny problem:)
vo velkom sa skor stratim ako v malom :)
tak tam nechodievaj...ja to tam tiez neznasam.