BOJIM SA NAKUPNYCH CENTIER!!!

Príspevok v téme: BOJIM SA NAKUPNYCH CENTIER!!!
Laurinka555

Uz asi rok sa bojim chodit do velkych obchodnych obchodnych domov, najma Tesco, Hypernova a podobne. Hlavne ked je tam vela ludi, a vysoky strop obchodu, silne svetla... je mi z toho na odpadnutie, a uz raz sa mi stalo, ze som musela z obchodu vist a potom uz bolo dobre!
Je to normalne??? ... vobec sa v tom cudnom pocite nevyznam, no brani mi chodit do obchodnych centier.

darika

presne,treba si len uvedomit,ze si lepsia od nich.
A inak ja milujem nakupne centra z jedneho dovodu.Nemam inu moznost vidiet vela ludi pokope.Ja sa len tak prechadzam medzi regalmi,nieco kupim,ale som niekde.To je tym.

jajka001_

sebavedomie je v hlave, to je fakt, zuzic.
pri tych pipkach co sa predvadzaju sa kazdy asi citi zvlastne. nie preto ze by nemal dost sebavedomia, ale preto ze to ako sa predvadzaju je trapne :) ale vzhladom na vek pochopitelne, hoci niektorym z nich to ostane :)

darika

zuzic,ked som mala 18,mala som kamaratku,ktora fotila do talianskych casopisov.Ta baba mala asi o 10kg menej od nas,mala krasne dlhe vlasy a...no,bola prekrasna.My popri nej sme chodili ako zhrbene sive mysi.Ona nam stale rizvukovala-baby vystriet sa,vytrcit von cicky,zadok,usmev na tvar a sme krasne,kazdy nas zerie,kazdy sa otaca,sme najkrajsie...a Zuzic,my sme pri nej tak rastli,ze sme mali pocit,ze sme ako pavy.Ona nam tak navratila sebavedomie,ze aj popri nej sme sa citili ako na mole.

zuzic

denz jasne pri tebe vzdy:))) inac mozno o tyzden...sa uz tam dokopem:)
darika mozno mas pravdu:) ale to sa neda naucit vzdy budu lepsie...no dobru noc:)

datelinka

laurinka, trpis zrejme agorafobiou. mas take podobne stavy aj v inych velkych, alebo otvorenych priestranstvach, ked sa mas prejst, alebo ked ta je dobre vidiet?
inak, mne sa vacsina tovaru v nakupnych centrach nepaci, vyzera tak lacno, dokrcene, dochytane... az na vynimky. ale podla mna cena nezodpoveda (ne)kvalite. mam svoje osvedcene obchodiky, kde nakupujem, alebo znacky, s ktorymi som spokojna. ale to len na okraj, aby som neodbocila prilis od temy :-)