Poradte mi co urobit s tymto? :( dilema

Príspevok v téme: Poradte mi co urobit s tymto? :( dilema
niala

Ahojte, zacala som sa stretavat s jednym chalanom, zatial sme len na zaciatku, takze este nic medzi nami nebolo, ale pred par dnami sme sa tak maznali v posteli, no a ja som ho chytila cez nohavice za penis..a zostala som dost zarazena, pretoze ho mal dost maleho. Len teraz som si neni ista, ci ho takeho naozaj ma, alebo ci mu v tej chvyli uplne nestal. Odvtedy mi to vrta v hlave a dost sa toho bojim, nechcem aby to vyznelo ze mi ide len o velkost. Ono je to tak, moj ex, s ktorym som chodila nieco vyse 3roky, mal asi 17cm, a dost hrubeho, a v sexe mi naozaj velmi vyhovoval, strasne rada som mu robila fajku aj par krat do tyzdna, milovala som ten pocit drzat v ruke taky krasny poriadny penis, neskutocne ma to vzrusovalo. A teraz sa bojim, ze ak ma tento chalan maleho, ze sa nebudem vediet uspokojit, ze mu nebudem moct fajcit, pretoze to vo mne nebude vyvolavat ten pocit, ze aky je ten chlap muzny. Neviem ci to dokazete chapat, nezahadzovat na do roviny ze nevidim ine ludske hodnoty, Praveze vidim, a ked s niekym som tak s nim ratam do zivota. Preto nad tym premyslam skor, lebo nechcem, aby som nieco co milujem (sex) musela obetovat, aby som nebola spokojna v tejto oblasti:( ved nie je nic lepsie, ako si to s milovanym clovekom poriadne uzit :( mrzi ma ako premyslam, ale nemozem si pomoct, maly penis ma jednocucho nedokaze vzrusit uz ani na pohlad. Dufam ze sa najde niekto kto ma pochopi a poradi mi, co s tym, alebo niekto kto taky pocit a dilemu zazil a ako to dopadlo. Ci s nim mam pokracovat, alebo to stopnut kym ho este nezranim. Dakujem

n,,

skúste sa dohodnúť že si spravíte striptíz že ale v spodnom prádle že sa nebudete vyzliekať ani sex len tak dráždiť lebo nechceš ešte sex.. a uvidíš cez trenky.. sa ho tak obšuchni.. a uvidíš

anttonia

ach vy moralisti...zase ste tu vseci velmi dospeli a zreli ako vzdy ked sem da niekto uprimnu otazku a chce pomoct..jasnee vy vseci sa pozerate len na tie vnutorne hodnoty, iste..aj preto je tu tolko tem o krase a chudnuti a pod. ze? nezda sa mi ze by bola doticna sebecka, ved preto sa pyta lebo mu nechce neskor ublizit...kadzemu sedi nieco ine, to predsa nieje jej chyba, kadzy ma nejake naroky a ona je natolko charakterna ze to neriesi s nim alebo jeho okolim ale tu na anonimnom fore

mamutica

Moja rada skusa sa porozpravat s nimm.alebo vazne mu nestal v tej chvili..skus ho vzrusit a potom uviis..bude to na tebe:)

mmaj

niala: nepripadas mi ako 20 rocna skusenejsia amudrejsia dospela zena ale ako male 15-16 rocne dievcatko co sa tu nechce pocut iny nazor ked niekto povie ze ti ide o sex aj mne to uz tak pride ze nic si nevidela nic nebolo len citila nieco cez gate a riesis hluposti ja ti poviem asi tak mal som jednu babu bola moja prva nemam ho nejakeho velkeho 14-15 cm mali sme spolu sex nedokazala ma poriadne vzrusit a nebolo to nic moc a asi preto ze tiez citila prve ze jak kebyze nic nemam a mal som boxerky a tam to nejak nestoji poriadne a pride mi to take ze tiez asi z toho mala strach alebo obavy ako ty a nedokazala si uzit sek na dalsi den ma poslala dopc a bol som z toho dost sklamany a mal som aj depky ale bol som s jednou co mala dost chalanov a vobec si nestazovala slebo niekedy neni dvolezite dlzka ale ake tempo a vydrz mas pri sexe a kolko kol dokazes ist po sebe a ver tomu ze to tempo bolo dost vysoke malo ktori chalan dokaze nastavit take tempo a tak dlho vydrzat ako mi sama povedala tak neries hluposti takehoto tipu lebo ked budes nad tim rozmyslat a bat sa niecoho tak ten sex bude o nicom aj kebyze ma mensieho tak sa neboj je tolko moznosti ako si uzit sex napr dobre polohy su misionar od zadu skusal som to aj na pracke aj tam je to super na stole je toho fakt vela tak namiesto vypisovanie hluposti a mrhania casu tu chod racej za nim a strav snim pekne chvile

niala

aluska si trapna, moj frajer mal kolko nedostatkov a bola som s nim. Toto bola LEN otazka, ale ty si chora ked ti to nedopina! Koniec, toto bola posledna sprava pre teba, je mi z teba zle,ze sa na to nevies pozret aj z inej strany- ze to bola len zevdava otazka, nic viac. Pani dokonala, nech je ten tvoj s tebou stastny, len aby si sa raz zo seba nepo... aka si uzasna. Gratulujem,

aluska

radsej sa najprv zamysli nad sebou ..ja nerozmyslam nad tym co bude s mojim frajerom len kvoli tomu ze ho ma maly.a nikdy predtym a sex mam velmi rada..a nie som ani svata ani nadclovek ani ziadne kraviny co mi tu pises ale takuto kravinu som nikdy v hlave nemala..este si nedozrela...to je jasne

niala

behind vidis to, zeny :D strasne :D rada si este pokecam ale zajtra, teraz uz pojdem spat. A v podstate si mi uz poradil, teraz mam na to iny pohlad, uz mi to nepride take ako predtym :) myslim ze to bude fajn

niala

to je az neuveritelne coho sa chytas, normalne premyslam ci si nerobis len srandu. Akoby si ty bola svatica, mniska, nadclovek alebo neviem co. Ja som nenapisala nic zle a ty sa chovas akoby som pisala ze ho idem podviest. Chod sa aj ty radsej vyspat, pomoze ti to.