Poradit : bolest v podbrusku

Príspevok v téme: Poradit : bolest v podbrusku
willywonka

Ahojte,

poslednú dobu mávam po sexe s partnerom bolesti v podbrušku,taký tlak aj keď napríklad idem na malú tak to boli a sem tam krcovito pichne. Neviem čím to môže byť, kedže doteraz som také vôbec nemala a ani "techniku" sme nemeneli....neviete čím to môže mať, má s tým niekto skúsenosti?

kate662

Dobrý deň. Stretla som sa už s niečím podobným, tak sa s vami podelím o moju skúsenosť a možno bude pre niekoho z vás aj užitočná. Vlani minulého roku, približne v tomto období, ma začalo pobolievať v podbrušku. Nevenovala som tomu zo začiatku vôbec pozornosť, keďže u žien to býva normálne najmä v predmenštruačnom období. Problém však nastal, keď sa táto bolesť vracala aj po menštruácií a to o dosť výraznejšie a častejšie. Niekedy ma to bolelo aj po milovaní alebo po vymočení a to čoraz intenzívnejšie. Nerozumela som tomu, čo sa deje a tak som si skúsila nájsť nejaké články s týmto problémom na internete. Na internetovom webe je naozaj veľa článkov s touto témou, avšak mala som pocit, že žiadny z nich sa nespájal s mojimi ťažkosťami. Potom sa mi podarilo nájsť veľmi dobre spracovaný článok, ktorý sa už spájal aj s mojim problém. Ide konkrétne o tento zdravoteka.sk a nájdete v ňom naozaj veľmi kvalitné informácie, ktoré vám môžu pomôcť. Po jeho prečítaní som nič neodkladala a navštívila som lekára, ktorý mi zistil zápal maternice. Som rada, že vďaka článku som si uvedomila závažnosť problému a zápal sa nedostal aj ďalej. Skúste si ho prečítať, možno vám v budúcnosti dokáže tiež pomôcť. Ešte, že máme internet, ak máte aj vy niečo overené, sem s tým!

anitka12054

Ahojte, ja mám podobný problém s týmto. Už dlhší čas mávam krčovité bolesti v podbrušku. Niesú pravidelné,iba občas z ničoho nič na pár sekúnd alebo minút.Bolí ma milovanie,často mi treba na WC aj keď vlastne nemám čo vycikať.Neviete niekto čo to môže byť ?

JA 22

Ahoj,radšej chod k lekárovi.Ja som mala to isté a nakoniec to bol zápal maternice,vaječníka a ešte sa mi na maternicu nalepil slepák a tak som mala zápal brušnej dutiny.Ostala sam v nemocnci na 7 dní,vybrala silné ATB a o 6 týždnov musím isť vyberať slepák,lebo je to vraj časovaná bomba.A vobec ma nebolelo na pravej strane,ako sa hopvorí ,že tam je slepák.Bolelo ma podbruško,myslela som ,že je to močový mechúr,a nakoniec to bolo vážne.Takže radšej žiadna domáca liečba,ale chod k doktorovi.Lepšie panika pre nič,ako prísť neskoro.

sim

zavisi aj od toho, v akej faze cyklu to boli. ak mavas bolestivy menzes, tak v tyzdni pred menzesom po sexe moze dojst k podobnym, ale slabsim krcom, ako pri menzese. niektore zeny mavaju bolestivu aj ovulaciu, aj vtedy to mozes citit.
ale ak je ta bolest nova, tak to moze suvisiet so zenskymi organmi, mozno aj s mocovym mechurom.
ak bude bolest pretrvavat, asi by bolo dobre vyhladat lekara, lebo zdrave telo by nemalo nic boliet.

jajkafr

willywonka
ahoj nemusí ísť o nič vážne, ale môže ísť o zápal vaječníkov alebo cystu na vaječníku radšej navštív lekára

aluska

lepsie ist k doktorovi za kazdu blbost (on je tam na to a nemoze nic povedat a musi ta zobrat) ako potom lutovat ze bolo neskoro (napriklad zeby si zistila ze si neplodna kvoli nejakemu prechodenemu zapalu)

dadulka123

Ahoj. presne toto isté mávam aj ja. občas sa to vyskytne a potom to prejde. ked sa sprchujem, tak si horucu vodu prikladam na podbrusko a rano je uz dobre.neviem.... ale na gynde som s tym nebola.

willywonka

myslíte, že to je "na doktora" chcela som sa opýtať najskôr tu,aby som nechodila s každou možnou banalitou za doktorom, rozmýšlala som či to nie je nejaky zapal, ale ziadne ine priznaky nemam,žiadny vytok,ani ma nic nepali...

april10

ja som mala tento problém, len ťažko opísať charakter bolesti , skús zavolať svojmu gynekológovi, aspoň sa uisti či to nieje vážne, keď tak maximálne pôjdeš na prehliadku.