Dobrý deň. Stretla som sa už s niečím podobným, tak sa s vami podelím o moju skúsenosť a možno bude pre niekoho z vás aj užitočná. Vlani minulého roku, približne v tomto období, ma začalo pobolievať v podbrušku. Nevenovala som tomu zo začiatku vôbec pozornosť, keďže u žien to býva normálne najmä v predmenštruačnom období. Problém však nastal, keď sa táto bolesť vracala aj po menštruácií a to o dosť výraznejšie a častejšie. Niekedy ma to bolelo aj po milovaní alebo po vymočení a to čoraz intenzívnejšie. Nerozumela som tomu, čo sa deje a tak som si skúsila nájsť nejaké články s týmto problémom na internete. Na internetovom webe je naozaj veľa článkov s touto témou, avšak mala som pocit, že žiadny z nich sa nespájal s mojimi ťažkosťami. Potom sa mi podarilo nájsť veľmi dobre spracovaný článok, ktorý sa už spájal aj s mojim problém. Ide konkrétne o tento zdravoteka.sk a nájdete v ňom naozaj veľmi kvalitné informácie, ktoré vám môžu pomôcť. Po jeho prečítaní som nič neodkladala a navštívila som lekára, ktorý mi zistil zápal maternice. Som rada, že vďaka článku som si uvedomila závažnosť problému a zápal sa nedostal aj ďalej. Skúste si ho prečítať, možno vám v budúcnosti dokáže tiež pomôcť. Ešte, že máme internet, ak máte aj vy niečo overené, sem s tým!