Kombinacia wild yam a gynex

RNG

swansonvitamins.com vyraba aj standardizovany(tj s vyssim garantovanym mnozstvom nez obvykly prasok yamu aktivnej latky, diosgeninu, 10%)
Yam totiz moze obsahovat od 0.1 az do niekolko percent diosgeninu, takze kupovat nestandardizovany vyrobok znamena riziko, ze mozno nebude dostatocne ucinny.

mirka 23

Masla, ono to nie je že lacny a drahy Yam, len ten za 14 ečiek je zo zahraničia, preto je lacný. Pozeram, že to normalne stoji 8 libier za 2 balenia :-)
Tých 26 ečiek čo pytaju za Yam na Slovensku, je nehorazna suma. Ja som objednavala z USA a aj s poštovným ma balenie vyšlo na maximalne 4!!! ečka.
Inak, keby ste viacere skusili popisať na swanson.cz, že chcete yam, tak podla mňa ho zaradia do ponuky, a určite by stal menej ako 25 a menej ako 14 ečiek. A zo swansonu je velmi kalitný.
Nezabudnite, že davkovanie je 2g denne, čiže 4-5 kapsul.

masla

Ahojte

ludmila7 chcem sa ťa spýtať, či dlho kupuješ tento yam v mimibazare a či je rovnako účinný ako ten drahší. Nevieš aký je medzi tým rozdiel? Díky

ludmila7

Yam od Natures Way je v predaji na mimibazar za 14€. Gramáž 425 mg v tobolke.(180 tabl) poštovné som platila 1,6 €

jurka

Chcem sa opytat na yam, poradite mi, kde ho mozem kupit za najlepsiu cenu? POradili mi ho pri navaloch. Ma niekto skusenosti?
Dakujem

Andrea35

nie, ja som ju brala kvoli otehotneniu. ale narobila mi hrozne problemy a uz to viac nechcem mat v tele.

ja som tuto kombinaciu zvolila, preto aby som stopercentne predisla hormonalnej poruche - vyrazkam, meskaniu a pod.

tak mam brat len ten yam? uz ho mam doma a dnes mam posledny den, ked na mna posobi hak. dnes vecer by som mala zacat nove balenie ale nezacnem a zacnem brat bud teda obe alebo len jedno.

illaja

Yam urovna aj cyklus.HAK je nesmierne skodliva pre organizmus.Akoze upravi cyklus(ale posune ho vlastne od toho prirodneho,t.j . ten cyklis bude umely),ale napacha velke skody a nie len na peceni.Ak si sa rozhodla HAK vysadit,tak len do toho.Yam je velmi dobry pomocnik.Budes spokojna,uvidis.